Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviuri cu jucatori de poker

Avem interviuri cu unii dintre cei mai buni jucatori de poker si cu membri marcanti ai comunitatii noastre. Afla lucruri noi despre jucatorii tai preferati de poker in interviurile de pe Holdem.ro

phil-hellmuth

Chiar as vrea sa vad un astfel de eveniment sa dureze 7 zile, avand in vedere sa intrarea este de 1 milion de dolari. Ar fi foarte greu pentru adversari sa ma elimine intr-un turneu care dureaza 7 zile.

large_Eugene_Katchalov_Large_

Eugene Katchalov este un om periculos
In timpul zilei cu numarul #4 de la 2011 World Poker Tour World Championship de la Bellagio din luna mai, Scott Seiver ( jucator profesionist de poker ) a devenit vorbaret cu ceilalti jucatori de la masa, cum avea el obiceiul. Subiectul discutiei era jucatorul de 30 de ani – Citeste tot…

no-image

Pentru mine SNE a insemnat aproximativ 11 luni de joc ( 3.400.000 maini) in 2600 ore de joc, 24 de mese , 8 ore pe zi. 100nl si foarte putin 200nl ( 50k maini). Statisticile suna cam asa: VPIP: 12.3 ,PFR 11.5 , 3b 4.6, WTSD 28.6

Daniel Negreanu

vladc: Poti sa dai cateva sfaturi pentru jucatorii tineri? Ce sfaturi ti-ar fi prins bine atunci cand erai tanar?

Daniel Negreanu:Bucurati-va de tinerete; trebuie sa va concentrati asupra unei vieti echilibrate.Pokerul va fi mereu acolo, asa ca nu te grabi sa cresti. Eu inca nu am crescut , si sincer, nici nu planuiesc sa o fac. Sa fii un copil este atat de distractiv.

Daniel “djk123” Kelly

“Chiar daca cel care a castigat Main Event-ul WCOOP de pe Pokerstars a fost Yevgeniy “Jovial Gent” Timoshenko, castigatorul locului 4, Daniel “djk123” Kelly, a avut mult mai mult succes. Acesta a castigat 2 bratari si a facut masa finala la Main Event, adunand aproape 1 milion de $.

interviu_mig_holdemro

“A fost extraordinar sa castig event-ul WCOOP dar as spune ca inseamna mai mult pentru mine castigarea bratarii la WSOP. Sunt un jucator online profesionist de ceva vreme, dar abia in acest an am implinit varsta minima pentru a putea juca in event-uri live. Asa ca a fost placut sa castig o bratara si s-a demonstrat ca pot juca bine si live si nu numai online.

No image

“Am progresat doar jucand si observand pattern-urile specifice la fiecare limite si nivel. Deocamdata am multi prieteni regulari la 100 nl cu care discut despre joc. Cel mai mare ajutor in progresul meu a fost fratele meu care imi repeta sa respect bankroll-ul, sa fac pasul inpoi cand era necesar si sa nu ma grabesc.

interviu_ferdi_holdemro

“Am jucat cash games pe FullTilt si in reteaua Microgaming. Intr-o noapte de duminica eram cu cel mai bun prieten al meu la mesele de 1/2$ pe Full Tilt. Aveam 4000$ pe plus dupa 2000 de miini si el mi-a zis sa ma inscriu la Sunday Mulligan (200$ buy in si 200k gtd). M-am bagat si dupa ce am ajuns deep in turneu am inchis mesele de cash ca sa fiu atent. Am cistigat turneul.

Chad Brown

“Deci, in 2004 am decis sa joc in toate turneele televizate. Am ajuns la masa finala, la event-ul World Series 7-card Stud, care a fost transmis de ESPN, si atunci a fost pentru prima data cand am primit prima mea doza de celebritate. Am iesit pe locul doi, in spatele lui Ted Forrest, dar a existat de o situatie dramatica interesanta atunci cand am ramas in trei oameni, cu Men “The Master” (Nguyen), si totusi am terminat destul de bine.

interviu_flopmaster)holdemro

“La cateva luni dupa ce am devenit pro, fericit ca am luat licenta, am baut putin si m-am apucat cu vreo 13k, toti banii din cont, sa joc 1KNL. N-a iesit prea bine, adauga si un downswing blestemat la 200NL si mai aveam 2k$ in cont.”

Pagina 1 din 3123

De aici incepe pokerul!