Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Coaching Poker Gratis prin Holdem.ro

[C]oaching de top de la jucatori de top.Coachingul in poker este cel mai rapid mod de a-ti imbunatati jocul. Nu exista nici un alt mod de a progresa mai repede.

Dincolo de studiul filmelor, cititul articolelor de strategie, scrisul pe forum, jocul de poker in sine si alte metode de invatare, prin coaching interactionezi cu o persoana care te invata cum sa gandesti jocul de poker si sa iti formezi propriul stil de gandire.
La Holdem.ro iti oferim toate aceste lucruri gratuit**. Noi te putem ajuta sa parcurgi drumul spre small stakes oferindu-ti tot ce ai nevoie ca sa reusesti.

Cand ajungi la un anumit nivel ne vom asigura ca ai invatat sa gandesti sigur jocul si mai apoi prin forte proprii vei putea progresa in acest joc in care practic nu exista nici o limita.

[D]oar coaching la poker de la cei mai buni. Fara costuri. Fara deduceri suplimentare. Fara conditii ascunse. Citeste termenii si conditiile si convinge-te singur.

Aplica acum!

*Conceptul va fi lansat in faza beta in Decembrie 2011 urmand a se stabili forma finala in perioada de dupa lansare

**Se aplica termenii si conditiile ofertei. Valabil doar pentru cei care joaca pe siteurile de poker online partenere cu Holdem.ro

 

Termeni si Conditii

 

Termenii si conditiile sunt chestiuni flexibile si discutate cu fiecare  jucator in parte. Dupa ce ajungem la un agreement de comun acord o sa il printam si el va fi semnat de toate partile insa fara valoare juridica ( sau email cu reply in care acceptati ), ci doar for the records. Ele pot fi confidentiale sau publice dupa cum doriti.

Cateva reguli generale insa puteti gasi mai jos:

-trebuie sa jucati dupa anumite cerinte pentru care veti primi niste note lunare in functie de cat de mult ati indeplinit din cerinte

-trebuie sa jucati pe trackere holdem.ro din momentul inceperii coachingului si in functie de agreementul la care s-a ajuns, este posibil sa trebuiasca sa jucati lifetime prin Holdem.ro

-trebuie sa tineti o evidenta a progresului pe blogul personal de pe holdem.ro

-trebuie sa oferiti acces la statistici ori de cate ori este nevoie

-trebuie sa fiti seriosi si motivati, noi ne asiguram ca o sa ajungeti cat mai sus


De aici incepe pokerul!