Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Analytical No-Limit Hold ’em – Crushing Mid-Stakes Short-Handed Games

Autor: | 27/01/2012

Jocul de poker s-a schimbat foarte mult in ultimii ani. Odata se juca doar in cazinouri si in cadru organizat in casele oamenilor, dar acum este foarte popular jocul online, iar strategiile de castig s-au schimbat foarte mult.

Nu in urma cu multi ani, cei mai buni jucatori jucau cumva intuitiv si foloseau strategii care erau efective in a pacali adversarii care jucau mai slab sa faca anumite greseli. Dar in ziua de azi jocul de poker este diferit. Jocul de poker, mai ales pe internet este dominat de jucatori care au petrecut foarte mult timp studiind detaliile jocului, iar pentru a face bani, la fel trebuie sa faci si tu.

Cartea Analytical No Limit Hold’em vine cu uneltele si cu teoria necesara pentru jocurile grele short-handed, mai ales cele jucate online. A fost scrisa dupa ce s-au examinat ultimele tehnici si strategii folosite de jucatorii cei mai buni, si explica abordarile care trebuie facute pentru a deveni un jucator de succes.

Unele topici includ 3-bet, cum sa profiti de jucatorii slabi, cum sa ii invingi pe schort-stackeri, textura boardului, frecventele optime pentru a face bluff, si o analiza profunda asupra range-ului de carti jucate. In aditie, contine si articole despre hand-reading, si cum sa iti modifici imaginea pe care o ai la masa pentru a influenta strategiile adversarilor, iar, cum este multa concentrare in joc, Analytical No-Limit Hold’em se uita si la programe de urmarire, si HUD, si include un capitol despre securitatea calculatorului.


De aici incepe pokerul!