Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Ace on the River

Autor: | 18/11/2011

Barry Greenstein este un Robin Hood al pokerului. Asta pentru ca a donat mai mult de 3,000,000$ organizatiilor de caritate (in special celor care se ocupa de copii). Doyle Brunson, care spune despre acesta ca intra intr-un top 10 al celor mai buni jucatori din toate timpurile, scrie introducerea acestei carti. Greenstein fusese rugat de Doyle sa scrie un capitol in Super System care sa aiba 20 de pagini. Barry a ajuns insa la 100 de pagini iar Doyle i-a spus ca mai bine publica o carte.

Ace on the River este dedicata jucatorilor profesionisti si celor care aspira sa ajunga asa ceva. Totodata este si o adevarata lectie despre viata. Greenstein ne arata care este viata din cazinouri si ce fel de persoane intilnim, ce pericole exista (ex: pariurile), ce atitudine trebuie sa aiba un jucator si cum se diferentiaza cei buni de cei slabi, cum trebuie sa ne comportam cu incepatorii (nu fiti siguri ca stiti deja despre ce e vorba!). Tot in aceasta carte gasim si sfaturi despre superstitii, money management (motive pentru un minimum/maximum buy-in la masa) dar si diverse exemple de situatii de la mesele de joc. Sau chiar legaturile pokerului cu familia, sexualitatea.

Pe linga toate acestea fiecare capitol cuprinde cite un citat sclipitor dar si multe poze frumos colorate. Calitatea hirtiei folosite este ridicata.

Cuprins

My poker career
The Poker Society
Superstition
Attitude of a poker jucator-poker
Traits of Winning poker players
Psychology of gambling
Brain Chemistry
Integrity
Making Money
Holding on to money
Hazards of Sports Betting
Protecting Yourself
Poker and your family
Poker and your sexuality
The best poker jucator-poker in the world
Mathematics of Poker
Chaos
Different Limits
Money Management
Play Lessons
Some NL Tournament Hands


De aici incepe pokerul!