Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

100$ Gratuit la Titan Poker

Obtine 100$ Gratuit peste orice alta promotie la Titan Poker prin Holdem.ro

Pe langa bonusul de prim depozit de 200% pana la 2000$ si orice alta promotie ofera Titan Poker pentru toti jucatorii, acum ai un motiv in plus sa iti deschizi un cont prin Holdem.ro

Iti mai dam 100$ complet gratuit daca deschizi un cont prin noi si joci poker pe bani reali la Titan Poker.

Tot ce trebuie sa faci dupa ce deschizi contul este sa faci un depozit de minim 30$ si primesti instant 10$. O sa ai astfel 40$ in cont cu care te poti juca si sa acumulezi puncte. Imediat ce atingi 4000 de puncte, mai primesti inca 40$ in cont. Ultimii 50$ ii primesti imediat in cont cand mai acumulezi inca 5000 de puncte si ajungi la un total de 9000 puncte.

Punctele se obtin foarte usor si intre timp eliberezi si din bonusul de prim depozit. Un jucator de nl20 face usor 40.000 de puncte intr-o luna.

Nu exista cerinte minime de timp in care trebuie sa indeplinesti conditiile.

Nu mai astepta si deschide acum un cont la Titan Poker prin Holdem.ro

Intreaba-ne pe forum despre aceasta promotie!

Despre Titan Poker

Titanpoker.com este una dintre cele mai mari camere de poker din Europa şi face parte din Reţeaua iPoker. Software-ul Titan Poker este dezvoltat şi întreţinut de către  Playtech, unul dintre liderii companiilor ce dezvolta softuri pentru jocuri de noroc online.

Cu zeci de mii de jucători online  la orele de vârf, Titan Poker garantează milioane de dolari în premii lunare în bani, oferă un bonus uşor de răscumpărat pentru prima depunere, deţine turnee speciale de sit ‘n’ go cu jackpot-uri progresive care ajuns şi până la 300,000$ şi îşi premiază jucătorii cu intrări la cele mai importante turnee de poker din întreaga lume.

Citeste mai multe despre Titan Poker.

 

 


De aici incepe pokerul!