![]() |
| Home | Hand Converter | Replayer | Calculator | Peste Prajit Podcast | Free DC Videotraining | Arcade | Who's Online | Calendar |
|
|||||||
| Softuri ajutatoare Discutii despre cele mai bune programe de analiza PT, HM s.a. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
okay deci problema la care cer asistenta este :
folosesc HM , si de la un timp aprox 1 sapt nu mai merge table scanner-ul ... am discutat cu fozzy reprezentant HM si tot nu i-am dat de cap si am vazut pe forumuri straine ca mai face figuri scanner-ul; o perioada merge alta nu ... asa ca am luat TableScan Turbo care este free deocamdata ptr ca este inca in beta dar este foarte asemanator cu cel din HM minus cateva lucruri care tin mai mult de estetica, si am nevoie de ajutor ca sa setez corespunzator filtrele pentru table scoring a.i. sa imi afiseze mesele cele mai "profitabile" deocamdata am reusit sa setez urmatoarele desi vreau sfaturie unor pro in table selection, asa ca please holdem grinders, pimp my table scanner ! 3-18-2010 1-58-14 PM.jpg |
| Today, 00:00 AM |
|
Mihai Manole este FULL TILT! PRO. Fa-ti cont ACUM pentru 27% Rakeback, 600$ Sign Up Bonus, 10,000$ rake race lunar si videotraining gratis de la DC.
|
|
|
||||
|
||||
|
chiar nu foloseste nimeni table scoring ???
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|