![]() |
|
| Home | Hand Converter | Replayer | Calculator | Peste Prajit Podcast | Free DC Videotraining | Arcade | Who's Online | Calendar |
|
|||||||
| Poker School Sectiune pentru incepatori |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Prima ar fi pentru cei care au un 9 to 5 job si joaca poker dupa munca in mod regulat. Cum reusiti sa aveti "the right mindset" pentru poker dupa o zi grea de munca (prin poker mindset se intelege concentrare, calm in decizii, si rabdare). Aveti vreun mic ritual care il faceti inainte de fiecare sesiune, va faceti un orar mai ciudat ca sa puteti juca in conditii bune (adica sa te culci la 10pm si sa te trezesti la 4am sa joci inainte de munca cu capul limpede etc.)
Urmatoarea intrebare ar fi cum luati notes de la o masa. Urmariti un adversar anume de la care considerati ca puteti sa scoateti bani, sau urmariti doar showdown hands si luati notite ca atare de la toti jucatorii? Cand aveti destule informatii ce anume scrieti in notes, mana exact jucata sau in termeni generali gen "he plays strong draws passively". Dupa cate maini va decideti de obicei daca un anumit jucator este fish, aggro monkey sau nit? Aici intervine si intrebarea, va bazati mai mult pe hud stats decat pe readuri personale? Cat timp stati la o masa de obicei pana va hotarati daca este profitabila sau nu (20,80,200 hands) ? Rock sau clasica in timpul sesiunilor? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Toti stim ca cele mai bune jocuri sint seara sau in weekend (+seara). In rest gasesti mai multi regulari pe la mese.
Dar lumea e cam data peste cap de programul asta de somn. --- La unii jucatori poti sa pui notes doar dupa o mina. Daca-l vezi ca da minraise dupa 3 limperi in fata e clar ca e weak/neexperimentat. Poti citi articolul asta http://www.holdem.ro/articole/19-pre...u-world-series
Last edited by sever; 18-04-2009 at 08:16 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
Originally Posted by HypnotiX
Prima ar fi pentru cei care au un 9 to 5 job si joaca poker dupa munca in mod regulat. Cum reusiti sa aveti "the right mindset" pentru poker dupa o zi grea de munca (prin poker mindset se intelege concentrare, calm in decizii, si rabdare). Aveti vreun mic ritual care il faceti inainte de fiecare sesiune, va faceti un orar mai ciudat ca sa puteti juca in conditii bune (adica sa te culci la 10pm si sa te trezesti la 4am sa joci inainte de munca cu capul limpede etc.) Eu nu lucrez. Eu doar ma joc poker, dar cred ca... 'the right mindset' vine din... mind. Conditiile bune ti le poti crea mental. Trebuie sa-ti placa sincer sa joci, sa nu priveste jocul ca pe o corvoada. Trebuie sa te gandesti ca, momentan, tu ai job si nu trebuie sa te bazezi pe banii castigati din poker (cel putin asa sper ca e). Tin minte ca acum un an si jumate eram intr-o pasa destul de proasta din toate punctele de vedere. M-am angajat si a inceput sa-mi mearga mai bine si la poker si nu jucam mult. La live am avut un run de 2 luni pe plus de fiecare data. Asta inseamna doar vreo 12-14 sesiuni. Pe net din stake-ul lui Mentosan pentru 3 sng-uri de 180 de oameni am castigat 1 si am iesit pe 2 la altul. Stiu ca e foarte putin, ca e irelevant, ca poate am avut un good run, dar chiar ma simteam mai bine, chiar jucam mai bine. Adevarul e nu era foarte stresant jobul, dar eram si eu obosit dupa 8,9 ore. Totul vine din 'mind' : sa te motivezi sa nu te mai enerveze chestiile marunte zilnice, daca e sa ai o problema - oriunde ar fi ea - sa incerci sa stai lucid si s-o rezolvi, nu sa te streseze. Mi-a mers mai bine atunci cand eram angajat decat inainte pentru ca jobul ala mi-a dat o stabilitate, o liniste, o rutina. Si cu toate ca eram obosit fizic, psihic incercam sa nu ma las afectat sau sa ma regenerez repede cand eram afectat. Si de regenerat tot mental, vizualizand unde vreau sa ajung si constientizand ce trebuie sa fac ca sa ajung acolo. Uite un articol care mi-a placut : Tommy Angelo - Blog Archive How to Tilt |
| Today, 00:00 AM |
|
Mihai Manole este FULL TILT! PRO. Fa-ti cont ACUM pentru 27% Rakeback, 600$ Sign Up Bonus, 10,000$ rake race lunar si videotraining gratis de la DC.
|
|
|
||||
|
||||
|
victoriile aduc victorii
![]() |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |