![]() |
| Home | Hand Converter | Replayer | Calculator | Peste Prajit Podcast | Free DC Videotraining | Arcade | Who's Online | Calendar |
|
|||||||
| Online Poker Discutii generale despre pokerul pe internet |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Magic hands - indiferent de starea de spirit, tragi un pic de aer proaspat in piept!
Pun eu 2. La cat mai multe! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
pun si eu aici ca nu vreau analize la mana... sper ca am gasit locul ok.
|
|
|
||||
|
||||
|
209.JPG 211.JPG 240.JPG 241.JPG 2009-08-09_15-20_5 + [attach]3745[/attach].50 Sit & Go.jpg 2009-08-09_16-32_10 + 3746 Sit & Go.jpg
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
mai frumoasa de-atat nu se poate
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
d0rkoff... nu pot sa ma abtin sa nu intreb cum sa dai acolo min raise pe turn?
|
|
|
||||
|
||||
|
@bulea nu-mi arata, e de pe bossmedia
@ionut avand in vedere jucatorii erau vreo 3 de aia 50/40 care nu gasesc buton de fold cand au intrat intr-un pot de asta, nici cu politia nu-i mai scoti... si stiu ca nu se mai arunca. doar pompez potu |
|
|
||||
|
||||
|
daca era si o masa cu badbeat jackpot...
|
|
|
||||
|
||||
|
mm cred ca oricum nu merge ca trebuie folosite aman2 cartile pt careul lu ala de nouari, restu banuiesc ca erau mai slabi eventual un full si o culoare... oricum mesele de bad beat paremi-se incep de pe la 50nl in sus, aici e 25nl... dar era prea frumos
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
155$ la o mana castigata cu straight flush contra four of a kind
asta da mana, frumos, bravo |
|
|
||||
|
||||
|
e E...
merci |
|
|
||||
|
||||
![]() I'm the loser |
|
|
|||
|
|||
|
Eu am crezut ca nu ma mai poate impresiona nici o mana pana cand am auzit-o pe asta: BB 64 romb, din prima pozitzie se face raise in 3 BB si se primes 3 call, atuncea mai pune si persoana respectiva 2BB pt pot. Flop 357 romb, toata masa check, tern 5, check, urmatorul All in, toata masa call, primul intoarece A2 romb, urmatorul KQ romb, urmatorul 77, urmatorul 55 .... si el 64 .... f tare
|
|
|
||||
|
||||
|
Trag un aer mult mai proaspat cand iau 200 bb de la un aggro fish cu AQ high sau cu o pereche de 3-ari.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
si tu care esti din ei ?
![]()
|
||||
|
||||
|
|
| Today, 00:00 AM |
|
Mihai Manole este FULL TILT! PRO. Fa-ti cont ACUM pentru 27% Rakeback, 600$ Sign Up Bonus, 10,000$ rake race lunar si videotraining gratis de la DC.
|
|
|
|||
|
|||
|
bad post !
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|