![]() |
|
| Home | Hand Converter | Replayer | Calculator | Peste Prajit Podcast | Free DC Videotraining | Arcade | Who's Online | Calendar |
|
|||||||
| Micro Stakes NL Discutii si analize miini/stats pentru NL 6max sau FR la mizele 0.25/0.5 sau mai jos |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Voi pune cateva maini mai jos, vreau sa stiu cam unde am gresit. Toate mainile sunt la 2/5 NL. Thanks!
La prima mana nu aveam date relevante pe el, 41/0/0 pe 10 maini. L-am pus pe top pair, flush draw, numai pe set nu. My bad. Aici a fost corect fold-ul?Mi-era teama de set, plus multitudinea de draw-uri pe care le puteau lovi pe next streets. UTG avea 29/20/0 pe 43 de maini, iar SB 84/11/9 pe 41 de maini. La mana aceasta la fel aveam putine date, 44/6/0 pe 18 maini. Si check-ul de pe turn m-a facut sa cred ca are dama mai slaba, pe river eram deja kind of pot committed. Mana aceasta si acum simt ca am jucat-o prost, nici nu ma asteptam ca el sa aiba set si sa reusesc si suckout-ul, m-am simtit cam aiurea cand mi-a intrat, dar in poker nu e loc de regrete. El jucase cam fishy pana atunci, 40/13/0 pe 30 de maini, doar ce pierduse un pot mare cu KK vs AA. Am spus ca e tiltat, cel mult ca are o pereche, maybe top pair.Cam atat pentru acum, nu vreau sa umplu o pagina intreaga cu maini. ![]() Last edited by ign1te; 08-02-2010 at 04:45 PM.. |
|
|
|||
|
|||
|
Mana 1 ai jucat-o bine doar ca ar trebui sa faci raise un pic mai mare (adica de 4 ori )
La mana 2 esti de obicei in fata cu TT sunt rare cazurile cand are set sau pereche mai mare jucata jucata tricky in general un fish va face all in acolo cu draw si fata de un draw esti in fata . Este adavarat ca nu esti in fata fata de un KJs asa ca mana e discutabila oricum fold e cel mai bina cand nu stii unde esti . Mana 3 e jucata bine nu aveai cum sa te feresti de un idiot care joaca asa KK. Mana 4 e jucata bine aveai flush draw si gutshot si suficiente ods ca sa bagi toti banii in pot . |
|
|
||||
|
||||
|
toate mainile jucate bine. mai ales aia cu TT spot in care e mai ok foldul dat fiind ca e fisheala pe aici si poti sa astepti un sopt mai bun sa iti bagi banii la mijloc.
dar sa fii atent la bet size-uri . ca in unele situatii tre sa faci raise 4-5x in loc de 2.5-3 , alteori trebuie sa faci donk bet in loc de c/r si multe linii pe care o sa le recunosti odata cu trecerea timpului . personal mi se pare ca joci bine , ca esti agresiv si ai un joc cu care nu ai probleme in a bate 5nl . [asta doar analizand mainile astea.]
|
||||
|
||||
|
Salut. Parerea mea:
mana 1: 3bet putin mai mare, in rest foarte ok. a lovit setul, asta e. mana 2: corect foldul, astepti alta mana sa-l stackui mana 3: jucat foarte bine, doar ca si chestie ce am observat-o si eu la mizele astea: un lead 1/4 pot pe river de la fish de obicei e strong...mai strong ca un TPTK. de obicei nu au concept de value bet thin aici QJ, QT mana 4: nu e suckout, cum s-a mai si zis mai sus, aveai foarte multe outuri pe flop. Overall, foarte bine jucat.
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|