Emisiunea o sa apara pe postul prima tv la masa o sa apara Florin Piersic Claudiu Bleont s.a.
Clubul de Poker
Emisiunea o sa apara pe postul prima tv la masa o sa apara Florin Piersic Claudiu Bleont s.a.
Clubul de Poker
Ultima modificare făcută de sever; 21-09-2010 la 04:42 PM.
Amanunte la podcastul de saptamana viitoare.
voi vedeti turneele in clientul de poker? la mine nu apar.
EDIT: nevermind, am gasit. damn filters!
Ultima modificare făcută de bugs3479; 21-09-2010 la 02:39 PM.
Cel mai bun serial de comedie va iesi cu siguranta din asta
When poker's the only thing in your life, your happiness is totally dependent on whether you're winning or losing, which is basically out of your control.
poi cu Gina Pistol la masa poate iesi si altceva decat comedie...
Be agresive, be be agresive
Showul asta si colaborarea lui Toni Judet cu Stars ne arata ca poate sintem departe de interzicerea pokerului online.
You never know anyways
Ultima modificare făcută de sever; 21-09-2010 la 05:45 PM.
eram departe de mult oricum ;d btw alti prosti ca Bote sau Bianca nu vin?
Forget the world, forget the people.Just close your eyes, forget your name.
haha daca e numai cu vedete de la noi nivelul va fi ceva de genu 2-5-10nl pe acolo nu ?)))
Nu-mi zice si mie cineva unde le gasesc? pls pls
Nvm am gasit ... la regional
vin la casting primii 15 dintr-o serie de freerolluri la liber de mii de jucatori? nu suna bine
" Eu m-am nascut inca de la inceput, nu dupa."
e for fun si in primul pt audienta dar oricum e un pas inainte.. doar nu va asteptati sa faca HSP romanesc chiar asa din prima![]()
''vedete'' de la noi? mahaha
Forget the world, forget the people.Just close your eyes, forget your name.
super tare freeroll-ul. a inceput de aproape o ora jumate si deja am ramas sub 10% dintr-un total de cam 4500 de jucatori. i-au facut reclama si la TV?
80% din jucatori sunt afk, there's a looot of action there.
priveste partea buna: faci o avere din blinduri![]()
nu i-au facut reclama la tv da cand deschizi poker stars-u iti apare la reclame uneori asa l-am gasit.
Oricum din ce am inteles nu e de ajuns sa castigi freerolu ala trebuie sa te aleaga si producatoru
iti dai seama ca trebuie sa dai si bine pe sticla. nu isi pot asuma riscul sa apara toti cretinii la teve. mai e totusi un freeroll care iti asigura calificare directa, daca am citit eu bine (500$, pe 4 noiembrie).
Sa inteleg ca daca iesi in primii 15 , duminica , mai e o preselectie?
When a man with money meets a man with experience, the man with experience leaves with money and the man with money leaves with experience...
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)