1. Rakeback pana la 60%

2. PokerHeaven VIP

3. Bwin Poker 1000$ Race

4. Coaching Gratuit

5. Exclusiv pentru membri

+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 20 din 26

Subiect: Buton report

rdo
    rdo este deconectat
    Flush Avatarul lui rdo
    Data înscrierii
    Dec 2008
    Locație
    46°55′N 26°22′E
    Posturi
    209

Implicit Buton report

Buna ziua. Tocmai am fost injurat ca la usa cortului in timpul unui freeroll, aseara mi s-a intamplat la fel. Mai sunt si alti idioti care injura gratuit jucatorii din Ungaria fara nici un motiv solid, doar pentru ca sunt unguri.
    Nu se poate face un fel de buton de report impotriva jucatorilor cu limbaj licentios, sa ia ban vreo 3 zile?

Cu stima.
    Phil Ivey: yeah I broke even, I won about 800 total.
    Barry G: Did you break even or win 800 total?
    Phil Ivey: whats the difference?

Royal Flush Avatarul lui Cheloo
    Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    arad
    Posturi
    1,653

Implicit

print screen si mail la suport sau, mai simplu, disable chat

obs
    obs este deconectat
    Peste Prajit Avatarul lui obs
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Citat Postat în original de rdo Vezi post
    Buna ziua. Tocmai am fost injurat ca la usa cortului in timpul unui freeroll, aseara mi s-a intamplat la fel. Mai sunt si alti idioti care injura gratuit jucatorii din Ungaria fara nici un motiv solid, doar pentru ca sunt unguri.
    Nu se poate face un fel de buton de report impotriva jucatorilor cu limbaj licentios, sa ia ban vreo 3 zile?

Cu stima.
    N-ai voie sa scrii asa de corect si sa te exprimi asa de clar si concis in romaneste din Ungaria. Ban!

Banned
    Data înscrierii
    May 2009
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    164

Implicit

its a freeworld ! daca nu ti convine inchidele chatu daca ai optiunea asta daca nu inchideti l tie sau nu te uita sau daca esti asa sensibil lasa te

obs
    obs este deconectat
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

"its a freeworld!" sper sa auzi asta in timp ce-ti cardeste un bagabont capace peste mufete

Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    arad
    Posturi
    1,653

Implicit

si daca esti la live si unul incepe sa te injure ce inchizi ?

obs
    obs este deconectat
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Am cumparat odata de foame o pizza in care am gasit o scobitoare mestecata si muscata. La live, cand a vrut unul sa-si ia o pizza tot de acolo, i-am zis sa nu faca asta pentru ca gasisem o scobitoare utilizata in pizza.
    Si ce sa vezi? Un interlop negricios si tatuat era cumnatul patronului pizzeriei aleia si eu tocmai jucam poker cu Domnia Sa.
    Am incercat sa inchid chatul dar toata treaba era imensa, ma inconjura din toate partile, o puteam atinge si chiar vedeam in perspectiva. Totul in jur era in 3D, nu vedeam nicaieri USB-urile si nici fire, al dracului tigan avea bluetooth, nu-l puteam scoate din priza. Si a trebuit sa-i suport izbucnirile de revolta in fata mojiciei mele. Era o lume libera.

Pure Awesomeness Avatarul lui Sibiu
    Data înscrierii
    Feb 2009
    Posturi
    366
    Mesaje blog
    4

Implicit

intr'o zi proasta si eu injur ca la usa cortului cand o maimutza idiota imi da call cu inside si ii intra sau eu stiu ce magician are parte de runner runner.in zilele obisnuite arunc un "stupid monkey" in scarba ...alora care sunt clienti vechi cu care ma cert des le pun niste intrebari despre mame si familie ...DE CE? ca sa nu mai am nevoie sa'mi cumpar inca un mouse si sa nu'mi sparg cine stie ce prin camera.am fost banat o zi. asa sunt eu mai impulsiv,dar mai putin ipocrit decat altii.cati bulgari,unguri si italieni nu m'au facut aiurea tigan??de'aia nu mai dorm eu noapte ...injur ca sa ma descarc,dar nu asta este scopul meu la mese...ci sa joc cat mai bine
    Sarcasm is the body's natural reaction to stupidity

rdo
    rdo este deconectat
    Flush Avatarul lui rdo
    Data înscrierii
    Dec 2008
    Locație
    46°55′N 26°22′E
    Posturi
    209

Implicit

obs, nu era cazul sa fii sarcastic. Si daca ai inteles gresit, eu nu sunt ungur, sunt roman. Totusi nu mi se pare normal ca ungurii sa fie facuti in toate felurile de analfabeti cu 3 clase.

Cat despre mine, stiam ca atunci cand joc trebuie in primul rand sa ma simt bine, nu sa ma faca toti cretinii in toate felurile, chiar si in mediul online.
    La live exista anumite reguli, iei penalty pentru jigniri, etc.

Mersi pt raspunsuri oricum. Ca multe alte lucruri in Romania, nici aici n-o sa se rezolve nimic. Bafta la mese.

Data înscrierii
    Feb 2009
    Posturi
    366
    Mesaje blog
    4

Implicit

rdo tu de unde stii ca aia care injura au 3 clase?obs nu a fost sarcastic cand ti'a raspuns...iar tu poate iti iei injuraturi pt ca faci niste cascadorii bingomane pe la mese .cat despre faza cu Romania...sa stii ca nu numai romanii injura ...toata lumea injura.vai cat de civilizati sunt altii si cat de prost crescuti suntem noi...hai sa plangem ca niste virgine care fac oral in bai la scoala.cate frigidere mi'au umplut altii mie printre care si unguri si nu a deschis nimeni thread pe forum
    Ultima modificare făcută de Sibiu; 04-07-2009 la 10:33 PM.

Flush
    Data înscrierii
    Oct 2008
    Posturi
    227

Implicit

eu cand vad un ungur la masa imediat ii zic ca sunt un popor de criminali, ca el l-a omorat pe Cozma . . . o zic in gluma, daca el nu se prinde asta e

Data înscrierii
    Feb 2009
    Posturi
    366
    Mesaje blog
    4

Implicit

Citat Postat în original de PILLS2389 Vezi post
    eu cand vad un ungur la masa imediat ii zic ca sunt un popor de criminali, ca el l-a omorat pe Cozma . . . o zic in gluma, daca el nu se prinde asta e
    poate nu se prinde de gluma ,dar isi da seama cam cat te duce pe tine capu'

Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    arad
    Posturi
    1,653

Implicit

Mersi pt raspunsuri oricum. Ca multe alte lucruri in Romania, nici aici n-o sa se rezolve nimic. Bafta la mese.
    poate nu ai inteles man...aici sigur nu se rezolva nimic
    faci print screen cu injuraturile de pe chat si trimiti mail la support@draculaholdem.com

Flush
    Data înscrierii
    Nov 2007
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    246
    Mesaje blog
    1

Implicit

ignora i pe cei care nu stiu sa joace poker si injura, ia le banii usor si sigur.

NU JUCATI DAK NU VA PERMITETI SA PIERDETI!

rdo
    rdo este deconectat
    Flush Avatarul lui rdo
    Data înscrierii
    Dec 2008
    Locație
    46°55′N 26°22′E
    Posturi
    209

Implicit

@SibiuStar - n-am facut nici o "cascadorie bingomana", i-am luat aproape toate chips-urile la un heads-up si a inceput potopu' de injuraturi. Si stai linistit, nu plange nimeni, cu totii ne-am obisnuit cu comportamente de genul asta. Ar fi doar frumos sa se ia si masuri in legatura cu asta.

@Cheloo - tocmai asta era si ideea. propuneam o solutie mai rapida si mai eficienta decat print screen+mail. buton direct.

obs
    obs este deconectat
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

cu totii ne-am obisnuit cu comportamente de genul asta.
    Bai tata, banuiala mea teribila se adevereste pe zi ce trece: nu traim in aceleasi lumi.
    N-am fost injurat niciodata la mese (si joc mult, pe multe situri). Daca totusi, rarissim, mi-a mai zis cate unul ca spera sa mor, a facut-o in cele mai nepotrivite momente, tocmai il curatasem de bani si eram radios.

+k invatati sa nu luati drept personale jignirile proferate pe chaturile de la mese. Aia nu va injura pe voi personal, pur si simplu injura un nickname care le-a luat banii.
    La turneul de la Poker Club am dat cu crucea peste un bacauan care ma spurcase la un privat pe net (beast, thebeast, ceva asa) si care imi promisese ca daca ma prinde ma ucide pana mor. Ce trebuia sa-i fac, sa-i iau maul acolo, intre mese? L-am lasat in plata domnului ca si-asa era tot din cap pana in picioare danala de pe internet.
    Cu Ravenlord is amic bun de ani de zile; prima data am tras cu el o sesiune masiva de porcaiala tot la un privat holdem.ro

Asa ca, chill! Ultima problema a Romaniei este violenta in limbaj. Ultima!

25NL noob Avatarul lui anabolic
    Data înscrierii
    Jan 2009
    Posturi
    38
    Mesaje blog
    1

Implicit

E drept ca se intampla chestii aberante online,asta e,toti sunt tari in tastaturi si soareci.Te obisnuiesti repede,o sa vezi.Din cauza ca sunt evreu si am la Image-drapelul Israelului,imi iau f.f. des portii de ,, go,go,to auschwitz,birkenau'' ... ,, free palestina''...,,die judeeee''...etc si asta pe PS,care e mai de doamne ajuta.Pe dracula,acum 1 an era un dement care dadea 10 euro bonus la cel care ma scotea din turneu. Fiecare cu pasarica lui.Keep walking.
    מדינת ישראל

www.noblessehd.ro

obs
    obs este deconectat
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Da si tu esti masochist cu steagul ala. Daca stii ce se intampla, de ce nu pui alt avatar? Esti mai putin patriot daca ai o poza cu Sam Farha?

25NL noob Avatarul lui anabolic
    Data înscrierii
    Jan 2009
    Posturi
    38
    Mesaje blog
    1

Implicit

Nu Obs,nu-s masochist..si nici patriot extremist sau nationalist,pur si simplu imi place,asta e tot.Oricum, ma doare la 7m de bara din fata de ei.
    מדינת ישראל

www.noblessehd.ro

Peste Prajit Avatarul lui Mentosan
    Data înscrierii
    Aug 2006
    Posturi
    1,573
    Mesaje blog
    7

Awards Showcase

Implicit

Nu e deloc admisibil comportamentul asta pe care se pare unii il lauda, iar rasismul este o chestie abjecta.
    Eu unul imi doresc ca pokerul sa devina un "sport" curat civilizat in care lumea se trateaza cu respect.

Las la o parte ca e -EV sa injuri. Rareori jucatorii buni injura. Daca l-a vazut cineva pe durrrr sau pe Galfond sau pe Ivey sau pe Antonius injurind sa-mi spuna si mie. Ce motiv ai sa enervezi peshtele care tocmai ti-a luat banii cu un suck out? Vrei sa plece cu banii? Iar daca e regular oricum il doare in penis.

In plus, comportamentul asta sugereaza lipsa educatiei elementare. Daca vrei sa te descarci nu o face pe nervii adversarilor. Bate-ti nevasta sau copiii sau mama sau prietena, ma rog, ce ai si tu la indemina.

Recunosc ca eu cind ma injura cine il intreb (cu malitie fireste) de ce simte nevoia sa se comporte asa de necivilizat? Copilarie nefericita? Educatie putina? Minte putina?
    Consider ca e fair game sa il tiltez mai departe din moment ce el a inceput si continui o conversatie care ma distreaza si imi face sa creasca edge-ul.

+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Avem nevoie de tineon

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Subiecte similare

1. Open-limp din buton?
    De obs în forumul Multi Table Tournaments
    Răspunsuri: 14
    Ultimul post: 29-05-2009, 08:45 PM
  2. Last 5 MTT 10k gtd 77 buton
    De windapot în forumul Multi Table Tournaments
    Răspunsuri: 11
    Ultimul post: 03-04-2009, 10:35 AM
  3. 33 in buton pe bubble
    De DoiCromoY în forumul SNG
    Răspunsuri: 10