nu neaparat, eu a trebuit sa trimit de vreo 5 ori mail cu CI si alea pana au primit...
nu neaparat, eu a trebuit sa trimit de vreo 5 ori mail cu CI si alea pana au primit...
Eu de doi ani le scriu ca vreau sa-i cumpar, nici un semn inca.
daca vrei poti sa ma suni...nu e nevoie sa dai mail
![]()
Obstacles are what we see when we take our eyes off the goal.
Daca il iau, scad fee-ul la turnee la jumatate, scad cap-ul la rake pt poturi mari, scad % de rake si demarez o campanie ieftina si abila de marketing pe net. Ar insemna o catastrofa financiara. Asa ca, mai bine nu.![]()
Sinteti offtopic, stop
Daca postez aici mi se raspunde si mie la mail-urile de la suppoort dracula?? am si eu aceasi problema .. am trimis 2 mail-uri , si nici un raspuns .... daca la mai multe persoane se intampla aceasi problema e clar ca nu poate fi problema la ei.. problema e clar la DraculaHoldem ... sper sa primesc macar un sfat aici de la Chucky , ca am observat ca ea/el se ocupa cu problemele de genu ...retragerea de 13 zile lucratoare inca neacceptata, mail-uri fara raspuns ..... mai are rost sa jucam pe draculaholdem sau se va desfinta si o sa ramanem cu retragerile Pending ???
fwiw si mie mi s-a spus acum ceva vreme ca am probleme cu mailu pt ca cei de la dracula nu le primesc; din cate stiu, au fost singurele mailuri trimise de mine care n-au ajuns la destinatar.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)