1. Rakeback pana la 60%

2. PokerHeaven VIP

3. Bwin Poker 1000$ Race

4. Coaching Gratuit

5. Exclusiv pentru membri

+ Răspuns la subiect
Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: draculaholdem + moneybookers = and money doesn't move

Custom Title Avatarul lui KoKain
    Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    71

Implicit draculaholdem + moneybookers = and money doesn't move

"Moneybookers
    Cash-outs:
    Transaction Limit: €50 Min - €10000 Max
    Very fast cashouts, you just have to go to Dracula Hold'em Cashier, and choose Moneybookers as a cash-out method."

yeah right, au trecut deja 15 zile, in conditiile in care o retragere prin MB dureaza cam o zi... mail la support... bate vantul... stiu ca aveti trilioane de tranzactii de procesat dar totusi.. imi plang copiii de foame dom'le
    am vazut ca pt altii care au postat pe aici s-au invartit rotitele mai repede.. dau si eu o cheie
    Ultima modificare făcută de KoKain; 02-04-2009 la 11:09 PM.

Dead Money Avatarul lui enorel
    Data înscrierii
    Sep 2006
    Locație
    Brasov
    Posturi
    913
    Mesaje blog
    12

Implicit

Cred ca ar fi trebuit sa-i contactezi direct prin mail, la suport.

Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    71

Implicit

i-am contactat si direct prin mail la suport, ca nu ma agitam pe aici daca ar fi raspuns..

Data înscrierii
    Jun 2006
    Locație
    unde vreau...sunt un om liber
    Posturi
    2,719
    Mesaje blog
    28

Awards Showcase

Implicit

As incalca regulile de confidentialitate daca m-as apuca sa postez pe aici raspunsul pe care l-ai primit, si nu e frumos. Nu spun ca nu ai dreptate. E frustrant sa iti astepti banii pentru o perioada lunga de timp, insa cum am mai zis, nu a fost vina noastra. E o problema care tine strict de MB si pe care noi din pacate nu am putut sa o reglementam.
    Rugamintea mea este sa recunosti ca suportul ti-a raspuns. Nu cred ca te avantajeaza cu nimic faptul ca faci reclama negativa, fara sa spui adevarul
    ​Obstacles are what we see when we take our eyes off the goal.

Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    71

Implicit

hai ca esti tare. acum seara am verificat mailul si acum am intrat pe topic sa anunt ca "money moves" at last si ca bulgarii de la MB au fost cica de vina.. dar vad ca nu mai apuc..
    cat despre confidentialitate, postez eu mesajul daca vrei, ca sa nu incalci nici o regula..
    La momentul cand am postat nu mi se raspunsese si chiar in mailul de azidimineata scrie asta: "Nu stiu care este motivul, dar se pare ca mailurile noastre de raspuns nu iti parvin." Doar nu credeai ca am vreo jena sa recunosc ca mi s-a raspuns, de parca as recunoaste ca am dat in cap la cineva..
    oricum intentia mea nu a fost sa fac reclama negativa, eventual sa nu foloseasca lumea MB.. ca prin card am retras de fiecare data in 4 zile lucratoare.. eram curios daca se misca ceva cand postez aici, cum a fost cazul altora, si uite pe dracu-la ca s-a intamplat minunea
    sper ca am incheiat odiseea, ca am venit si eu obosit de la examenul de teoria sistemelor2 care iar il pic si poate nu intru in licenta ca sa vezi atunci chef de poker :|

Banned
    Data înscrierii
    Mar 2009
    Locație
    Galati
    Posturi
    41

Implicit

Daca nu am validat cardu visa electron pe MB pot sa retrag de pe dracula si sa depun in alta parte?

obs
    obs este deconectat
    Peste Prajit Avatarul lui obs
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Ti-ai gasit si tu topic sa intrebi asta. O tzepusha de lemn in piept le mai trebuie si-s gata.

+ Răspuns la subiect
Avem nevoie de tineon

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Subiecte similare

1. De ce jucati poker?
    De sever în forumul Psihologie
    Răspunsuri: 100
    Ultimul post: 24-07-2008, 01:20 PM
  2. Un mic ghid de Omaha (long topic)
    De ProPoker în forumul Omaha si alte tipuri de poker
    Răspunsuri: 4
    Ultimul post: 19-01-2006, 07:24 AM

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte