1. Rakeback pana la 60%

2. PokerHeaven VIP

3. Bwin Poker 1000$ Race

4. Coaching Gratuit

5. Exclusiv pentru membri

+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 20 din 25

Subiect: acuzat de chipdumping

Banned
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    bnh
    Posturi
    580

Implicit acuzat de chipdumping

Am jucat o sesiune de hu cu un jucator pe care nu-l cunosc. Am castigat 300 si ceva, omul a iesit dupa care mi-a fost blocat contul.

Am primit urmatorul mail de la suport:

Buna ziua.

Contul dvs a fost blocat intrucat astazi, 31 martie 2009, intre orele 9:24 si 9:53, ati fost implicat intr-o actiune de chipdumping la masa Swordfish impreuna cu jucatorul peri1983. In urma analizei mainilor si a istoricului de tranmzactii al jucatorului respectiv, s-a constatat ca 200 de euro din banii pe care vi i-a "transferat" la masa prin chipdumping erau fonduri sustrase ilegitim de pe contul unui alt jucator. Prin urmare suma aferenta (200 euro) a fost extrasa din balanta contului dvs si inapoiata jucatorului de pe contul caruia banii au fost sutrasi.
    Pana la finalizarea anchetei atat contul dvs cat si cel apartinand jucatorului peri1983 raman blocate pentru investigatii. Va rugam sa retineti ca Dracula Holdem a pus la punct un sistem de monitorizare extrem de eficient ce depisteaza in timp real astfel de actiuni nelegitime, iar jucatorii care sunt implicati in acestea intra sub incidenta regulamentului nostru anti-frauda.

Cu stima,

Cristina O
    Poker Room Manager
    Play online poker in Dracula's room! - free online poker - online poker rooms - online texas holdem

Ce pot face sa demonsterz ca n-a fost chipdumping?
    Mi se pare inacceptabil sa acuzi de asa ceva fara sa ai dovezi clare. Sistem extrem de eficient my ass. De ce ar trebui sa ma intereseze pe mine de unde are ala banii? E problema siteului sa returneze banii celui care a fost furat, nu?

edit: realizez postura ridicola in care ma pun postand asta... e cuvantul meu vs "analizele" lor; daca cineva ar fi postat asta evident ca as fi crezut versiunea siteului. Dar daca siteul se inseala? (lol.. cum suna). In plus... am castigat 300 si ceva, de ce sa-mi ia doar 200?
    Ultima modificare făcută de attho; 31-03-2009 la 11:51 AM.

Royal Flush Avatarul lui Butu Mic
    Data înscrierii
    Oct 2007
    Locație
    Earth
    Posturi
    2,363
    Mesaje blog
    2

Implicit

Pai de acum inainte sa ii intrebi pe cei cu care joci daca au banii legal. Normal trebuia site-ul sa dea banii, tu i-ai castigat corect. E de-a dreptul ilar ce se intampla.
    Poker - a hard way to make a easy living
    (P.A.D.)

Data înscrierii
    Jun 2006
    Locație
    unde vreau...sunt un om liber
    Posturi
    2,719
    Mesaje blog
    28

Awards Showcase

Implicit

Buna, barnedod.

Din pacate nu pot sa discut pe forum prea multe detalii despre aceasta problema pentru ca majoritatea sunt legate de confidentialitate. Ce pot sa-ti spun este, sa astepti finalizarea anchetei pentru verdictul final al echipei de detectie frauda si collusion. Am certitudinea ca, daca este asa cum spui tu, adica nu ai avut nici o legatura cu jucatorul respectiv, problema se va rezolva pana la final si vei primii bani inapoi.In cazul in care banii au fost castigati de tine in mod corect, ne cerem scuze pentru inconvenient dar aceste proceduri fac parte din masurile implementate pentru a spori siguranta jucatorilor. In astfel de cazuri, nu intotdeauna beneficiarul este implicat direct, dar acest lucru trebuie investigat si stabilit de catre o persoana specializata.
    Inca o data, asteapta finalizarea anchetei pentu ca, daca banii au fost castigati corect nu ai de ce sa te temi. Verdictul final al echipei de detectie frauda si collusion in urma analizarii fiecarei maini suspecte si a istoricului personal va fi concludent.
    ​Obstacles are what we see when we take our eyes off the goal.

Banned
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    bnh
    Posturi
    580

Implicit

tocmai am primit un telefon de la dracula si mi-au spus ca va mai dura cateva zile pana imi vor debloca contul, iar daca se va dovedi ca n-am avut nici o legatura cu ala voi primi banii inapoi....

Royal Flush Avatarul lui Cheloo
    Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    arad
    Posturi
    1,653

Implicit

prima oara cand ai jucat 50NL pe dracula,nu?

Banned
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    bnh
    Posturi
    580

Implicit

Nu chiar... dar 50nl hu am jucat f putin intr-adevar. You have a point there, nu m-am gandit la asta. Cred ca se va rezolva pana la urma, acum ma enerveaza doar ca vreau sa joc si nu pot.... dar nah.. 100e in plus sau minus de la spring race e tot aia.

Banned
    Data înscrierii
    Aug 2006
    Locație
    Bacau
    Posturi
    393

Implicit

de ce nu ai cerut adversarului chitante pt banii pe care ii pierdea?
    oricum dupa raspunsul dat de chucky cred ca se va rezolva corect.ai fost prins la mijloc si acum birocratia te tine pe loc

Data înscrierii
    Aug 2007
    Posturi
    2,402

Implicit

Eu cat de cat il stiu pe barnedod de pe vremea cand jucam pe dracula,nu cred ca s-ar da la astfel de practici. Plus stiu ca a fost un moment cand si-a luat teapa 100euro de la geo_temelie ,incredere oarba (atunci de ce nu s-a intervenit sa il ajute cineva din stafful dracula?). Plus ca ce rost ar avea peri1983(fagaras?) sa faca chip dumping la cineva care sta in Norvegia ?
    Ultima modificare făcută de alex85; 31-03-2009 la 02:12 PM.

Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    arad
    Posturi
    1,653

Implicit

de la geo am luat si eu teapa 150 de euro ce naiba sa faca dracula cand eu i-am transferat banii de buna voie?

Data înscrierii
    Aug 2007
    Posturi
    2,402

Implicit

da ,cam asa e ,nu se poate face nimic in cazul cand trimiti de bunavoie,asta e oricum sper sa i se rezolve situatia cu bine.

Banned
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    bnh
    Posturi
    580

Implicit

Corect... eu i-am transferat banii. Nu e problema siteului dupa cum consider ca nu e problema mea ca ala a jucat bani furati, desi am inteles ca daca as fi pierdut mi s-ar fi returnat suma dupa ce s-ar fi aflat de unde are banii, caz in care mi se pare corect sa-mi ia suma furata si s-o returneze pagubasului... raman cu dracula points facute.... nu ca ai avea ce face cu ele.. lol

S-a rezolvat destul de repede pare-se. Mi-au deblocat contul si mi-au returnat suma castigata cu peri1983.

+1 pt promptitudine

Publicitatea negativa facuta de threadul asta putea fi evitata daca ar raspunde cineva vreodata la live support sau daca m-ati fi sunat la fel de repede inainte sa postez cum ati facut-o dupa ce-am postat (mai ales ca v-am rugat pe mail sa ma sunati).
    Ultima modificare făcută de attho; 31-03-2009 la 03:09 PM. Motiv: Automerged Doublepost

Data înscrierii
    Jun 2006
    Locație
    unde vreau...sunt un om liber
    Posturi
    2,719
    Mesaje blog
    28

Awards Showcase

Implicit

Buna.

Ma bucur sincer ca situatia ta s-a rezolvat. In general, in situatii de acest gen, comunicarea se face prin email...probabil stii ca noi nu oferim suport telefonic. In ceea ce priveste live supportul te asigur ca raspundem mesajelor cu promptitudine, si un operator este disponibil in fiecare zi intre 10.30 si 19.30, restul suportului oferindu-se prin email.
    Sper sa nu mai existe probleme pe viitor si sper ca esti multumit de modul in care s-a rezolvat situatia, inclusiv de timpul scurt in care s-a rezolvat.
    ​Obstacles are what we see when we take our eyes off the goal.

Banned
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    bnh
    Posturi
    580

Implicit

mai ales de timpul scurt in care s-a rezolvat

Two Pair
    Data înscrierii
    Nov 2005
    Locație
    cluj
    Posturi
    68

Implicit

deci sa intelg ca in 29 min ai castigat peste 6bi ...oricum e ceva putred

Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    arad
    Posturi
    1,653

Implicit

nu zau...dc e putred?

Banned
    Data înscrierii
    Dec 2008
    Posturi
    167

Implicit

Citat Postat în original de Alex1612 Vezi post
    Eu cat de cat il stiu pe barnedod de pe vremea cand jucam pe dracula,nu cred ca s-ar da la astfel de practici. Plus stiu ca a fost un moment cand si-a luat teapa 100euro de la geo_temelie ,incredere oarba (atunci de ce nu s-a intervenit sa il ajute cineva din stafful dracula?). Plus ca ce rost ar avea peri1983(fagaras?) sa faca chip dumping la cineva care sta in Norvegia ?

cum sa iti iei teapa de la unul cu nicku geo_TEMELIE

Straight flush Avatarul lui ionut7979
    Data înscrierii
    Sep 2006
    Locație
    timisoara
    Posturi
    825

Implicit

lumea incearca, romanul e inventiv...ce nu face pt bani??? daca a fentat vreo 2 deja e profitabil, nu? Funny faza pe dracula mai demult, intra o tipa pe chatul spectatorilor si zice ceva de genu: "cine imi transfera 5 e fac striptis pe web"

Pair
    Data înscrierii
    Mar 2008
    Posturi
    39

Implicit

Ce panarama de site e aceasta unde un jucator poate "sustrage ilegitim" din contul altui altuia? Daca cineva a furat, au anuntat politia, interpolul, parchetul, FBI, CIA?

Banned
    Data înscrierii
    Aug 2006
    Locație
    Bacau
    Posturi
    393

Implicit

siteul nu e panarama din cauza asta.chestiile astea se pot intampla si la mama lui pokerstars...
    sunt alte motive pt care sa nu joci acolo..dar nu prea tin de securitate.
    si pe de alta parte daca cineva e credul si trenasfera bani e cu totul alta poveste

Leonardo Avatarul lui cristiano23
    Data înscrierii
    Feb 2008
    Locație
    resita
    Posturi
    253
    Mesaje blog
    5

Implicit

a fost vina mea pentru incurcatura produsa ,cei de la dracula merita nota 10 pentru reactie
    prieten cu pokerul

+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Avem nevoie de tineon

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Subiecte similare

1. Absolute Poker acuzat
    De CrazyMaxX în forumul Online Poker
    Răspunsuri: 23
    Ultimul post: 22-10-2007, 05:44 PM

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
Poker Online