Am jucat o sesiune de hu cu un jucator pe care nu-l cunosc. Am castigat 300 si ceva, omul a iesit dupa care mi-a fost blocat contul.
Am primit urmatorul mail de la suport:
Buna ziua.
Contul dvs a fost blocat intrucat astazi, 31 martie 2009, intre orele 9:24 si 9:53, ati fost implicat intr-o actiune de chipdumping la masa Swordfish impreuna cu jucatorul peri1983. In urma analizei mainilor si a istoricului de tranmzactii al jucatorului respectiv, s-a constatat ca 200 de euro din banii pe care vi i-a "transferat" la masa prin chipdumping erau fonduri sustrase ilegitim de pe contul unui alt jucator. Prin urmare suma aferenta (200 euro) a fost extrasa din balanta contului dvs si inapoiata jucatorului de pe contul caruia banii au fost sutrasi.
Pana la finalizarea anchetei atat contul dvs cat si cel apartinand jucatorului peri1983 raman blocate pentru investigatii. Va rugam sa retineti ca Dracula Holdem a pus la punct un sistem de monitorizare extrem de eficient ce depisteaza in timp real astfel de actiuni nelegitime, iar jucatorii care sunt implicati in acestea intra sub incidenta regulamentului nostru anti-frauda.
Cu stima,
Cristina O
Poker Room Manager
Play online poker in Dracula's room! - free online poker - online poker rooms - online texas holdem
Ce pot face sa demonsterz ca n-a fost chipdumping?
Mi se pare inacceptabil sa acuzi de asa ceva fara sa ai dovezi clare. Sistem extrem de eficient my ass. De ce ar trebui sa ma intereseze pe mine de unde are ala banii? E problema siteului sa returneze banii celui care a fost furat, nu?
edit: realizez postura ridicola in care ma pun postand asta... e cuvantul meu vs "analizele" lor; daca cineva ar fi postat asta evident ca as fi crezut versiunea siteului. Dar daca siteul se inseala? (lol.. cum suna). In plus... am castigat 300 si ceva, de ce sa-mi ia doar 200?

LinkBack URL
About LinkBacks
Răspunde cu citat