cheama, impatureste
verific-ridic râul din '86
cheama, aduna, Tot inauntru !![]()
Good bankroll management is the most important thing in poker !
Mie unul mi se pare o initiativa buna traducerea in romana a cartilor de poker.
Ai si n-ai dreptate.
Poate unii nu au cum sa aloce 1-2 ani din timpul lor pentru engleza. Engleza e o limba dificila pentru cine vrea sa citeasca hard stuff.
Dar in principiu is de-acord pe undeva ca sa stii engleza in ziua de azi e o chestiune de minim bun simt.
Ideea e ca unii termeni simpli gen (fold, raise, bet, all in etc.) sunt familiari oricarui jucator de poker chiar daca stie sau nu engleza, cred ca traducerea acestor termeni super populari mai mult induce in eroare si ingreuneaza cititul. Pe de alta parte nu stiu cat de corect este sa faci o traducere daca nu e in proportie de 100% (adica sa lasi termenii respectivi in engleza). Totusi sunt de parere ca un compromis ar face foarte bine in cazul acesta.
p.s. cati aveti windows-ul pus in romana? mie imi pare norvegiana :P
Am pe laptop windows in romana si a fost cea mai mare greseala. TILT
defapt noi cica suntem intr-un secol al vitezei si lumea nu mai are timp sa invete de la ABC o limba straina, totusi trecand peste asta, engleza nu ar trebui sa fie o limba straina..
Una peste alta e o initativa buna.
Are niste exemple funny:
Ex:
Blind-urile sunt 15/30 şi tu ai un stack de 1.600 cu 6d 9s. Un jucător cu un stack de 1.800 face raise până la 120. Eşti în the big blind şi trebuie să mai plăteşti încă 90. Poţi face call, pentru că asta reprezintă mai puţin de 6% din stack. Flopul este 7d 6h 4c. Încearcă să faci un check-raise. Apoi pariază pe turn, indiferent de cartea care vine. ...
eu nu gasesc de unde sa download ez cartea...
Salut,
Sunt nou pe aici, dar de cateva zile citesc in disperare articolele si thread-urile de pe holdem.ro si de pe forum. Recunosc ca nu inteleg mai mult de 30% din ce scrieti dar asta o sa vina cu timpul.
Pana una alta, am o intrebare: acum citesc o carte - "Sa jucam poker" de Lee Nelson. E o traducere pe care am dat-o jos de pe pokerstars.
Este o carte buna? Sau nu? Intreb pentru ca nu am gasit nici o referire la ea pe forum si ma gandesc ca poate ar trebui sa incep cu altceva?
Mentionez ca nu am mai jucat poker decat ocazional, pana acum aproximativ 1-2 saptamani. Si cand am jucat, am facut-o doar in cercuri restranse cu prieteni sau pe pkr.com (play money).
Multumesc anticipat!
LE: OK, multumesc celui care mi-a mutat thread-ul aici, dar intrebarea ramane.
Ultima modificare făcută de DanH; 29-04-2010 la 06:02 PM.
Nu pierzi f mult daca o citesti, doar citeva ore. Dar e un titlu slab. Cel mai mult conteaza experienta la masa de joc... Bafta
nu este adevarat.
familia mea sa apucat sa invete nu sa joace subliniez sa invete sa joace poker... si bineinteles nu stiu engleza... asa ca acum eu mam pus sa traduc cartea de HU a lui moshiman... crede ma ca stiu o groza de oameni care vor sa citeasca si nu au cum pt ca nu stiu engleza...
mai am si prieteni care au 20 de ani si stiu o engleza de balta... si lor le este la fel de greu sa intelega o carte in limba engleza... so este o initiativa buna din pc meu de vedere
It's all about mindset!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)