1. Rakeback pana la 60%

2. PokerHeaven VIP

3. Bwin Poker 1000$ Race

4. Coaching Gratuit

5. Exclusiv pentru membri

+ Răspuns la subiect
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 21 la 37 din 37

Subiect: un articol despre Dan Semenescu in cotidianul Ziua de Cluj

Royal Flush Avatarul lui AleXXapz
    Data înscrierii
    Jun 2005
    Locație
    bucharest
    Posturi
    1,459

Implicit

Daca nu ma insel, cele mai vandute 3 ziare de la noi din tara sunt click, cancan si libertatea, iar in primele 5 intra si gazeta sporturilor. Adevarul mi se pare ca intregeste top 5, fiind singurul ziar care trateaza teme normale care se vinde cat de cat.

Asadar, de ce continuati sa luati in serios ziarele romanesti?

Royal Flush
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    1,932
    Mesaje blog
    5

Implicit

Citat Postat în original de barnedod Vezi post
    teehee... 2007 and 2006join date talking.... and you still play micros.... obviously you made at least 1k/month there all these years.

oh, I'm just as bad as you guise, but me no think me the next isildur, and me not ridicule for the sake of ridiculing hihi

peace (pis on you too a going bak to italia)
    haahha am ramas cu lacrimi vreo ora

PS: totusi tu ce limite joci? cash/sng.mtt ? si nu intreb cu "ciuda" , is doar curios ca nu stiu.

pis(peace) on you bec(back)

Citat Postat în original de FTW Vezi post
    ii cam praf , joaca pe entraction 100nl ca un nit 13/10 si uneori si shortstack
    il incurci. ala ii simcelescu nu semenescu din cate stiu eu.

Citat Postat în original de Adin Vezi post
    Omul a zis asa:

Deci se poate intelege ca vorbea de jucatorii mediocri care care traiesc din poker, nu de cei foarte buni. Eu de exemplu daca as deveni pro si as juca 6-8 ore pe zi, exact atat estimez ca as putea castiga lunar in medie, pe la 1000$.
    daca joci 6-8 ore pe zi 5 zile din 7 si castigi 1k$/luna in medie aia inseamna ca ai undeva pe la 6.5$ / ora.

asta poti castiga la 10NL daca joci binisor (fara rakeback) sau sa fi rakeback whore si sa fi breakeven player la 10nl.
    Ultima modificare făcută de cereala; 19-01-2010 la 03:16 PM. Motiv: Automerged Doublepost

Banned
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    bnh
    Posturi
    580

Implicit

Citat Postat în original de cereala Vezi post
    haahha am ramas cu lacrimi vreo ora

PS: totusi tu ce limite joci? cash/sng.mtt ? si nu intreb cu "ciuda" , is doar curios ca nu stiu.

pis(peace) on you bec(back)

.
    de cateva luni nu mai joc. Am jucat pana la 50nl (5-7 bb/100 pe mai multe sute de mii de maini). Sunt unul dintre 'ratatii' care luna asta face 1-2k, luna viitoare ii bea pe toti dupa care incepe more or less de la zero. Probabil ca voi juca iar cand o sa fiu real life busto (dupa cum merg lucrurile nu mai dureaza mult lol).

Royal Flush
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    1,932
    Mesaje blog
    5

Implicit

aiurea ce sa zic. ideea e ca bati jocu si poti face $$ cand vrei nu?
    tot ceea ce trebe e sa ai vointa si sa nu mai bei la finalul lunii (e scump absinthul nu? )

Two Pair Avatarul lui niadar
    Data înscrierii
    Dec 2008
    Locație
    sydney
    Posturi
    56
    Mesaje blog
    19

Implicit

articolul asta(inclusiv comentariile unora) arata destul de clar de ce nu o sa avem nicioadata un pro roman la pokerstars sau fulltilt
    seen it all,done it all , cant remember most of it
    http://www.facebook.com/cashlivepoker.com

Gaijin.me Avatarul lui sever
    Data înscrierii
    May 2005
    Locație
    -
    Posturi
    13,773
    Mesaje blog
    118

Awards Showcase

Implicit

Sry nu vad legatura. Daca te referi la vreo mentalitate, nu inseamna ca e valabila pt toti jucatorii romani. Iar intrebarile idioate ale ziaristilor nu influenteaza decizia PS/FT
    Ultima modificare făcută de sever; 20-01-2010 la 07:42 PM.

FTW
    FTW este deconectat
    Banned
    Data înscrierii
    Nov 2009
    Posturi
    150

Implicit

niadar mai baga si tu ceva updates pe bloage

Gaijin.me Avatarul lui sever
    Data înscrierii
    May 2005
    Locație
    -
    Posturi
    13,773
    Mesaje blog
    118

Awards Showcase

Implicit

Am o remarca pt cei care critica articolul si suma de 1k pe luna din poker...
    Daca voi nu faceti suma asta criticile mi se par din alta lume. Daca faceti, np.
    Ultima modificare făcută de sever; 20-01-2010 la 08:20 PM.

Full House
    Data înscrierii
    Jan 2009
    Posturi
    337

Implicit

Daca nu esti si experimentat si talentat, atunci 1000$/luna se face greu, cu mult efort. Evident, nu e vorba sa dai un tun, asta poate oricine cu mult noroc, ci sa o castigi relativ constant, ani de zile.

Royal Flush
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    1,932
    Mesaje blog
    5

Implicit

nu exista sa castigi x$/luna timp de 10 ani de zile de ex.
    jocul se schimba , evolueaza etc .
    o perioada lunga mai potrivita ar fi 3-5 ani.

Till I Collapse Avatarul lui MihaiV
    Data înscrierii
    Apr 2007
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    1,035

Implicit

Citat Postat în original de admin_holdem Vezi post
    Am o remarca pt cei care critica articolul si suma de 1k pe luna din poker...
    Daca voi nu faceti suma asta criticile mi se par din alta lume. Daca faceti, np.
    +1
    95% din membrii forumului nu fac nici 500/luna constant. Sunt si eu printre ei .

Full House
    Data înscrierii
    Jan 2009
    Posturi
    337

Implicit

Citat Postat în original de MihaiV Vezi post
    +1
    95% din membrii forumului nu fac nici 500/luna constant.
    Probabil ca asa e, dar 95% din membrii forumului nu sunt nici pros.

Till I Collapse Avatarul lui MihaiV
    Data înscrierii
    Apr 2007
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    1,035

Implicit

Nu pentru ca nu vor .

Full House
    Data înscrierii
    Jan 2009
    Posturi
    337

Implicit

E discutabil aici. Eu de exemplu nu vreau, castig semnificativ mai mult la slujba care o am decat as castiga din poker. E si o problema de siguranta pentru viitor, daca intr-o meserie obisnuita de obicei devii tot mai bun si salarul creste, la poker degeaba devii mai bun, daca si ceilalti sunt tot mai buni. In plus nimeni nu garanteaza ca maine guvernul nu da o lege ca pokerul online e ilegal. Ca sa fii pro in conditiile astea ar trebui sa stiu ca am talent din plin pentru poker si nu e cazul.

Royal Flush Avatarul lui touche
    Data înscrierii
    Jun 2005
    Locație
    Brasov
    Posturi
    4,999
    Mesaje blog
    62

Awards Showcase

Implicit

In plus nimeni nu garanteaza ca maine guvernul nu da o lege ca pokerul online e ilegal.
    No problem..emigram

Dead Money Avatarul lui enorel
    Data înscrierii
    Sep 2006
    Locație
    Brasov
    Posturi
    913
    Mesaje blog
    12

Implicit

E si o problema de siguranta pentru viitor, daca intr-o meserie obisnuita de obicei devii tot mai bun si salarul creste, la poker degeaba devii mai bun, daca si ceilalti sunt tot mai buni.
    Nu cred ca siguranta pt viitor e un argument cand vine vorba de job vs poker. Marea majoritate a joburilor sunt complet nesigure, cu atat mai mult cu cat situatia economica de ansamblu e caracterizata de nesiguranta. Vremurile cu cresterea salarului bazate pe vechime sunt apuse, mai nou, oamenii accepta diminuari doar ca sa nu fie concediati. Cresterile salariale se realizeaza in urma unor performante atent masurate si asta inseamna mai mult timp petrecut la munca, mai putin timp pt tine, prieteni, familie etc. Si chiar si in urma unor realizari deosebite pt care poate vei fi recompensat, in momentul in care esti 'depasit' se renunta la tine instant.

Two Pair
    Data înscrierii
    Nov 2005
    Locație
    cluj
    Posturi
    68

Implicit

Articolul a fost publicat dupa ce venisem de la viena si cu siguranta e siropos. Mie personal nu imi place sa fiu supra-licitat, rezultatele si un search pe net, dau multe raspunsuri. Chestia cu locul 65 European e un ranking realizat de un site ceea ce nu inseamna nimic pentru mine, dar in schimb pentru un ziarist ce doreste sa faca un peisaj frumos, spumos si siropos o astfel de informatie e importanta.
    1000$ / luna ma refeream pur si simplu la un jucator mediu, fara bankrol prea mare un student, unul care citeste se informeaza si vrea mai mult, unde cred eu sunt marea majoritate a jucatorilor buni de perspectiva. Niciodata nu ma refer la fish, si la pro (average unde e marea majoritate, care sper ca tind spre mai mult, mai bine)

+ Răspuns la subiect
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Avem nevoie de tineon

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Subiecte similare

1. Articol despre agresivitatea in Omaha / raymer
    De sever în forumul Omaha si alte tipuri de poker
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 04-06-2008, 11:32 PM

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
Poker Online