Salut,
Merge PAHUD in reteaua iPoker? Sau doar la Poker Stars arata pe ecran in dreptul jucatorului VPIP, Preflop raise, daca da call la continuation bet etc
Sau stiti alt program asemanator sa mearga in reteaua iPoker?
Sper sa raspunda cineva
mersi
Salut,
Merge PAHUD in reteaua iPoker? Sau doar la Poker Stars arata pe ecran in dreptul jucatorului VPIP, Preflop raise, daca da call la continuation bet etc
Sau stiti alt program asemanator sa mearga in reteaua iPoker?
Sper sa raspunda cineva
mersi
Poker is a lot like sex. Everyone thinks they know what they are doing, but only a few are actually good at it.
da merge pe ipoker
pe betfred mai exact. ai vreo explicatie scurta? nu reusesc sa-l fac sa mearga. am citit si instructiunile de pe site si nu merge.
nu stiu daca stii...are mentosan niste filme..si sa se vada ca pe filmele lui..
mersi
Poker is a lot like sex. Everyone thinks they know what they are doing, but only a few are actually good at it.
Ai PT2 pus pe autoimport si running da?
Cred ca nu ai setat bine la HUD directorul exact de pe Betfred.
Cred ca e Poker/Betfred/History/user/Table
am PT3
daca stii poate imi zici alt program asemanator
mersi
Ultima modificare făcută de adrian; 19-12-2008 la 12:34 AM. Motiv: Automerged Doublepost
holdem manager, era pe sectiunea de poker tracker & softuri
vezi ca trebuie cumparate pe bune
la pt3 probabil aceeasi problema ca la pt2/configureaza cum trebuie directorul
sunt cumparate pe bune. pe amandoua am dat banii. deaia si vreau sa-i dau de cap. o sa ma uit si de programu celalalt. mersi.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)