Holdem Romania forum

Home Hand Converter | Replayer | Calculator Peste Prajit Podcast Free DC Videotraining Arcade Who's Online Calendar
Go Back   Holdem Romania forum > Non-poker > Caffe - Offtopic

Caffe - Offtopic Discutii offtopic (fara poker!)

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes

Old 11-11-2008, 05:25 AM
Banned

Un lucru incepe sa devina din ce in ce mai clar... aceasta criza economica va dura cel mai probabil ani buni, si va atinge cu certitudine si in Romania in mod semnificativ. Se pare ca de undeva de sus se doreste scaderea puterii de cumparare a populatiei. De ce? Raspuns: risipa. Risipa? Raspuns: incalzire globala(?). (www.onedrop.org) Daca as fi in locul lor, n-as zice ca e o idee rea... Planeta merita fara nici un dubiu, ramane insa de vazut ce se va intampla cu noi.. Mi-e greu sa cred ca cineva acolo sus, care invarte mii de miliarde de dolari, vrea sa se imbogateasca si mai mult, deci de data asta trebuie sa fie un alt scop. Americanii s-au grabit sa puna mana pe petrolul din Irak si Afghanistan, sa speram ca au intentii bune.
Reply With Quote
Asculta!
Podcast romanesc de poker sponsorizat de Pokerstars

Old 11-11-2008, 05:30 AM
obs's Avatar
obs obs is offline
Peste Prajit

Blog Entries: 58

Awards Showcase
Funniest Post Award Best User Best Strategy Post - MTT Funniest Post Award 
Total Awards: 5

Nu stiu care mai tare: aia cu miliardarii satuli, sau aia cu intentiile bune. Bravo, GG, bune amandoua, mergeau la "Bancuri supertari".
Attached Images
File Type: jpg humor.jpg (50.9 KB, 58 views)

Old 11-11-2008, 10:50 AM
bluffy's Avatar
Nick anterior: au_relian

Blog Entries: 1

Awards Showcase
Rookie of the Year 
Total Awards: 1

Referitor la film (am citit cateva comentarii l-a inceput si am sarit la sfarsit sa postez si eu ceva). Nu stiu daca e adevarat sau nu si nici nu cred ca are vreo importanta foarte mare care este adevarul si asta pentru ca sunt adevaruri care nu ne ating, mai bine spus niste conventii care denumesc niste fenomene, fenomene pe care oricum le-am ascude in spatele a fel si fel de denumiri nu avem cum sa le schimbam, la fel cum nu putem schimba ordinea planetelor in Sistemul Solar(le-am putea schimba denumirea printr-o noua conventie, dar ordinea nu). Nu conteaza ca ii spui steau lui David sau pentagrama, nu conteaza ca ii spui rosu sau galben, daca am fi fost invatati si niciodata contrazisi de faptul ca unda vizibila cu lungimea de unda 700-630nm este culoarea galbena, am fi spus galben in loc de rosu, deasemenea daca am fi fost invatati ca Iisus este doar a nu stiu cata reprezentare a soarelui si a legaturilor acestuia din punct de vederea astrologic cu constelatiile am fi inghitit si asta. Suntem ceea ce vrem sa fim: oi proaste si asta din cauza comoditatii. Vedem un film cu o viziune noua asupra lucrurilor si ni se pare ca suntem mai destepti, ca detinem nu stiu ce adevaruri dar ramanem la fel, la fel de comozi si de superficiali. Va rog sa imi spune-ti cei asa de mult marcati de acest film in ce fel va schimbat cursul vietii? in ce masura va scos din rutina de zi cu zi? In ce masura va apropiat de adevar? Adevarul, un cuvant mare, dar atat de prost inteles , pentru mine adevar este tot ceea ce am experimentat, restul sunt conventii, sau teorii ce asteapta sa se transforme in conventii, de la legile fizice "modelate" rudimentar dar admirabil de oamenii de stiinta pana la legile psihice interpretate in toate modurile posibile de psihologi, psihanalisti, mistici si nebuni , oricum nu exclud nimic ca fiind neadevarat atata timp cat nu am experimentat contrariul, dar mie nu imi pasa si nu imi bat capul cu Isusi, 11/9, biserici, corporatii, sa fim seriosi chiar sa pot face ceva, ce va urma? sa imi fie chipul pictat prin bisericile noii ere? lol Avem nevoie de sclavie, de comoditate, de lipsa de responsabilitate, din cand in cand ne mai saturam si facem o revolutie, dar numai pentru a ne schimba stapanii lol, crezand astfel ca noi suntem cei care detinem puterea.

Old 11-11-2008, 11:35 AM
Dioscuri's Avatar
Happy Fish

Blog Entries: 23

^^
very nice

Old 11-11-2008, 02:06 PM
sever's Avatar
BrokeLivingPanda

Blog Entries: 106

In sfirsit am vazut si eu Zeitgeist. La cald ramii un pic socat; apoi am inceput sa caut pe net despre chestiile din film sau sa citesc parerile altora.

Ce sa zic, citeva lucruri interesante si probabil adevarate (taxa din state, faptul ca puterea vrea mai multa putere etc).
Dar se incepe extrem de prost, comparitia Horus - Jesus continind multe greseli.
Ancient Egypt: the Mythology

Daca au fortat la fel tot documentarul?

Concluzia... cit traim invatam, dar nu am inteles scopul filmului. Ok si ce e de facut? Anarhie? Nah... Incearca si ei sa manipuleze la rindul lor.

Cineva zice:

Facebook was created by members of the NSA to gather data on us.
Most credit score companies are CIA satellite companies.
Stiu si eu?

Jay Kinney reviews Zeitgeist, the Movie - Boing Boing
God Who Wasn't There: an Analysis, Part 1
Loose Change 2nd Edition Viewer Guide
Debunking Federal Reserve Conspiracy Theories

Alte filme interesante : Bowling for Columbine, Esoteric Agenda xhttp://www.youtube.com/watch?v=rVQqeAhBvek si mai
cunoscutul Fahrenheit 9\11.

PS: Nu va mai uitati la Antena1,2,3

Last edited by sever; 11-11-2008 at 02:13 PM..
Reply With Quote

Old 11-11-2008, 02:40 PM
10DARE's Avatar
Royal Flush

Awards Showcase
Most Popular Thread 

Originally Posted by admin_holdem View Post

ba ma uit mah, ma uit .

Old 11-11-2008, 02:59 PM
Banned

Originally Posted by obs View Post
Nu stiu care mai tare: aia cu miliardarii satuli, sau aia cu intentiile bune. Bravo, GG, bune amandoua, mergeau la "Bancuri supertari".

Pai de ce n-ar avea intentii bune? De ce ar vrea mai multi bani? Ce sa faca cu ei? Eu ma refeream la intentii bune in sensul de 'valabile', sa nu-si ia lumea in cap so to speak...

De ce?
Reply With Quote

Old 18-11-2008, 01:12 AM
Live Poker Tm

A aparut si Zeitgeist 2 - Zeitgeist Addendum. Tot la fel de controversat ca si primul, numai ca trateaza alta tema.
Reply With Quote

Old 18-11-2008, 04:04 AM
sever's Avatar
BrokeLivingPanda

Old 18-11-2008, 11:26 AM
biblup's Avatar
Straight

am vazut filmul.

acum sunt un om mai intelept.

nu mai cred in D-zeu, toti conducatorii sunt niste mincinosi, sunt o oaie.

cum ajung Becali?
Reply With Quote

Old 19-11-2008, 02:18 AM
FlopMaster's Avatar
Straight flush

Esoteric Agenda

intr-adevar, Zeitgeist la puterea a cincea (mai ales ultima parte).. doamne ce-mi place ca incepem sa ne trezim.. beautiful.. One time baby, one fucking time!

Last edited by FlopMaster; 19-11-2008 at 02:30 AM..
Reply With Quote

Old 19-11-2008, 09:51 PM
RDZ's Avatar
RDZ RDZ is offline
Four of a Kind

Blog Entries: 6

Awards Showcase
Alamanahe in hotele 

da...ramai socat pe moment si simti ca vrei s faci ceva.apoi dispare efectu si nu ti mai pasa.

Old 20-11-2008, 11:32 AM
lukaszz's Avatar
The Biggest Fish Ever Born

Blog Entries: 3

Originally Posted by unluckybs View Post
Of, chucky, sari la concluzii pripite si superficiale ( nu stiu daca ai vazut tot filmul) si strici un film de propaganda benefica pentru cei care nu l-au vazut inca.
Mesajul filmului pentru mine e cu totul altul : invatati, invatati, invatati.

Esti Tare Unluckybs
Ai inteles ce trebuie din film.
Filmul mi se pare cam sf si nu imi mai bat capul cu prostii ca nu are rost
Toti suferim de scenarita.
A doaua parte din Zeitgiest pare intereseanta dar e utopica ideea,nu renunta nimeni la bani si sa isi ajute semenii mai bine luam un caine ca ala ne este loial
Ne ducem spre dezastru sau vom atinge stelele hmmm ori mai bine o ardem pe aici in lumea noastra mica, cine stie omul se mai adapteaza

Old 21-11-2008, 08:12 AM
Banned

Originally Posted by FlopMaster View Post
intr-adevar, Zeitgeist la puterea a cincea (mai ales ultima parte).. doamne ce-mi place ca incepem sa ne trezim.. beautiful.. One time baby, one fucking time!

E la -5 toata ziua... Lasa viewerii in plop poate in mai bine de jumate din scenarii, ceea ce nu stiu daca s-a intamplat macar o data in Zeitgeist. Pe mine unu nu m-a convins dar cine stie poate totusi cu timpul or sa iasa la iveala alte informatii care sa releve autenticitatea unora dintre scenarii.
Probabil e unul dintre multele Zeitgeist wannabes care vor incepe sa apara, insa merita vazut macar o data, mai afli una alta despre razboaiele mari.. Ultima parte sincer imi pare de brainwashed, si e o incercare dupa parerea mea nu foarte reusita de a rezuma filmele astea doua: What the #$*! Do We (K)now!? (2004) si What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole (2006).
Reply With Quote

Old 21-11-2008, 11:38 AM
ooo_virus's Avatar
Straight

Esoteric Agenda mi s-a parut o pierdere de timp. Se arunca mult prea multe idei in film cu mentiunea: informeaza-te pe net si o sa vezi ca e adevarat. Daca ai idei atat de revolutionare, atunci te rezumi la mai putine si prezinti niste dovezi, 10 cele mai puternice argumente pe care te sprijini, etc. Nu faci un colaj de mii de imagini pe care le derulezi cu o viteza exagerata, nu sari de la un subiect la altul intruna, nu pui o muzica hipnotizanta tot timpul in fundal. Si sa nu mai spun ca ataca "Un Inconvenient Truth" care e argumentat mult mai bine, ale carui ipoteze si concluzii sunt de bun simt si care este sprijinit de majoritatea comunitatii stiintifice.

Zeitgeist e altceva. Un documentar mult mai bine argumentat, mai bine facut si care are sanse sa atinga adevarul in anumite puncte. Un film care merita vazut chiar si numai pt abordarea diametrala pe care o are fata de cea cu care ne-am obisnuit.

Old 21-11-2008, 12:51 PM
FlopMaster's Avatar
Straight flush

mda, am inteles.. nu e prezentat la fel de frumos ca Zeitgeist, sa poti sta si tu cu prietenii la un popcorn.. f putine sunt.. si-n plus te indeamna sa te mai informezi si pe net.. oh noes!
sunt sute de documentare pe net care merita vazute (si da, au si subtitrare) dar nah, daca nu le pui pe toate aici..
Reply With Quote

Old 23-11-2008, 03:54 AM
sever's Avatar
BrokeLivingPanda

America: Freedom to Fascism - Director's Authorized Version

Old 23-11-2008, 05:43 AM
CrazyMaxX's Avatar
Four of a Kind

Blog Entries: 2

Bill Hicks e.. genial
mai sunt multe filmulete interesante cu el pe YT

"I'm so sick of arming the world, then sending troops over to destroy the fucking arms, you know what I mean? We keep arming these little countries, then we go and blow the shit out of them. We're like the bullies of the world, y'know. We're like Jack Palance in the movie Shane, throwing the pistol at the sheepherder's feet.

"Pick it up."

"I don't wanna pick it up, Mister, you'll shoot me."

"Pick up the gun."

"Mister, I don't want no trouble. I just came downtown here to get some hard rock candy for my kids, some gingham for my wife. I don't even know what gingham is, but she goes through about ten rolls a week of that stuff. I ain't looking for no trouble, Mister."

"Pick up the gun."

(He picks it up. Three shots ring out.)

"You all saw him - he had a gun."

************Bill Hicks RIP

Old 23-11-2008, 05:08 PM
sever's Avatar
BrokeLivingPanda

Top 10 teorii ale conspira?iei - Cotidianul
Today, 00:00 AM
Mihai Manole este FULL TILT! PRO. Fa-ti cont ACUM pentru 27% Rakeback, 600$ Sign Up Bonus, 10,000$ rake race lunar si videotraining gratis de la DC.

Old 27-11-2008, 05:45 PM
Four of a Kind

Nu inteleg cat mai trebuie sa suporte omenirea abuzurile facute de cel mai democratic si pasnic stat care are numai intentii angelice...(

VIDEO UPDATE Un nou bilant al atacurilor teroriste de la Mumbai indica 125 de morti si 327 de raniti. Printre victime nu sunt romani - International - HotNews.ro

WWIII in maxim 6 luni:Pakistan,siria,iran,palestina(sustinute de rusia)-India,israel(sustinute de america) Oricum atacu asta e facut de americani 90%.
Traiasca Democratia in lume si America,Daca nu exista America cred ca muream toti de foame.oleeeeeeee((
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules