![]() |
|
| Home | Hand Converter | Replayer | Calculator | Peste Prajit Podcast | Free DC Videotraining | Arcade | Who's Online | Calendar |
|
|||||||
| Caffe - Offtopic Discutii offtopic (fara poker!) |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
uefa.com a lansat fantasy football pt CL.
UEFA Champions League Fantasy Football am facut ca in fiecare sezon o liga privata holdem.ro codul de intrare este: 5599-1548 intrati cu o singura echipa de persoana.
|
||||
|
||||
|
I'm IN. Am super echipa Tiburon Azul
GK - Van der Saar & De Sanctis DCs - D. Alves, Agger, Abidal, Andreolli, Oddo MCs - De Rossi, Pirlo, Nakamura, Castillo, Willian S - Messi (C), Suazo, Marica 5 ii am si in echipa curenta la FMLive ![]()
|
||||
|
||||
|
foarte misto
![]() eu am asa. Casillas Chivu, Riise, Vidic, Daniel Alves Gatusso, Malouda, Sneijder, Pirlo Marica, Drogba + Zapata, Goian, Carrick, Yannick Djalo(sporting)Bafta !!!
|
||||
|
||||
|
eu il am pe "du-te dica"
![]()
|
|||
|
|||
|
Eu il am pe Tieri Anri
![]()
|
||||
|
||||
|
Doar 8?? se vede ca nu au bonus la depozit
![]() Dida Zapata Squillaci A. Cole Puyol Sergio Ramos O'Dea Juninho C. Ronaldo Deco Gatusso Yussuf Shevchenko V.Nistelroy Dica ![]()
|
||||
|
||||
|
au fugit!!
![]() da ti mi challenge sa facem amical ![]() mail : kidu2kidu [at] yahoo [.] com
|
||||
|
||||
am schimbat cate ceva la echipa...1: Dida 2: Kolo Touré 3: A. Cole 4: Zambrotta 5: Sergio Ramos 6: Juninho 7: Cristiano Ronaldo 8: Deco 9: Shevchenko 10: Van Nistelrooy 11: Inzaghi(C)
|
||||
|
||||
|
echipa mea, Pinguinii Pederasti :
GK: Cech (Hamel) DEF: Cordoba A.Cole Nesta S.Ramos (Goian) MID: Robben C.Ronaldo Giggs Deco (Nicolita) FWD: Crouch Messi (Zurawski) kidu ti-am trimis un challenge |
|
|
||||
|
||||
|
se schimba automat daca schimbi mijlocas cu atacant de ex....
|
||||
|
||||
|
ce amicale ma? caterinca?
|
||||
|
||||
|
da ma poti sa dai invite sa joci amical....ce rost are la prima etapa?
sa joc cu toti retrogradatii? )
|
||||
|
||||
|
practic un 1vs1 si cine are cele mai multe puncte la o etapa? si ce cistigi
|
||||
|
||||
|
cine vrea un challenge, adresa mea e ravenlord.radu@gmail.com
|
|
|
||||
|
||||
|
kidu&ravenlord v-am trimis challenge dar nu stiu de ce apare in continuare ca fiind in pending si zice ca daca nu a-ti primit mail cu challenge-ul sa va dau un cod, care se introduce in campul Accept a Matchday challenge.
kidu - 9562-2987 rave - 9562-4368 adymoflita@yahoo.com for challenge.
|
||||
|
||||
|
stie cineva daca se pot face transferuri intre cele 2 sesiuni de meciuri dintr-un matchday ?
adica marti sa am in squad doar jucatori care evolueaza marti si pt miercuri sa-mi fac un squad doar cu jucatori care evolueaza miercuri, si astfel sa acumulez mai multe puncte per matchday. e voie asa ceva ? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
sigur nu merge
|
||||
|
||||
|
stie cineva daca se pot face transferuri intre cele 2 sesiuni de meciuri dintr-un matchday ? adica marti sa am in squad doar jucatori care evolueaza marti si pt miercuri sa-mi fac un squad doar cu jucatori care evolueaza miercuri, si astfel sa acumulez mai multe puncte per matchday. e voie asa ceva ? poti sa-ti faci echipa joi dupa ce vezi cate pct au luat....come on.....
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|