Gr G
Panathinaikos
PSG
Rapid
H. Tel Aviv
Mlada B
Gr B
Leverkusen
Club Brugge
Besiktas
Dinamo
Tottenham
ROFL @ Dinamo
Gr G
Panathinaikos
PSG
Rapid
H. Tel Aviv
Mlada B
Gr B
Leverkusen
Club Brugge
Besiktas
Dinamo
Tottenham
ROFL @ Dinamo
dinamo are grupa grea de tot... rapidul a avut noroc...
Rapid face un punct,Dinamo 3!La prima strigare...
Postat în original de ka-ching
acasa cu Mlada nu?
grupa rapidului mi se pare mai grea decat cea a lui dinamo . dinamo va lua cel putin 9 puncte cu bruges besiktas si totenham. la rapid nu se stie
Vise Dinamo daca ia 2 puncte in timp ce Rapid ar avea ceva sanse sa iasa pe locul 4.
Steaua este si va ramane cea mai buna echipa din Romania.
eu cred ca se califica amandoua, dinamo n-are voie sa nu-i bata pe turci si pe belgieni si cu totenham ar putea face ceva pt ca exista everton ca precedent, rapidu a avut mare noroc cu grupa si n-ar trebui sa aiba probleme
" Eu m-am nascut inca de la inceput, nu dupa."
exista si brugge ca precedent
Stein-asa este e cea mai iubita...90% dintre fete,femei si cei care nu au treaba cu fotbalul...lol!Oricum mie nu-mi place sa merg cu turma!Cine-i ala din avatar Blocnotes???![]()
Ce noroc de caine au avut alb-rosii![]()
Sincer eu cred ca dinamo are mai multe sanse decit rapid sa iasa din grupa(numai sa nu vinda jucatori sau sa-i tina pe bara aiurea...vechea poveste); cu toate ca sunt stelist.
Winners Don't Do Different Things,
They Do Things Differently!
se vede ca toti tractoristii si soferii de autobuz tin cu steauaPostat în original de SteinV
![]()
Dinamo are grupa de CL - primele 3 au cam jucat in ultimii ani in CL
dar macar ne vom da seama la ce sa ne asteptam la anul in Liga de la ei...
Sper sa facem o figura frumoasa.
macar mai bine ca anu trecut![]()
Postat în original de ioio2005
Stai vere ca nu ai luat campionatu si iti faci probleme unde joci ,deja am vazut ca au cam inceput sa sufere, faza cu stadionu era veche ,in principiu daca nu baga ministeru bani ,nu faci stadion .Si campionatu e lung stai sa vedem ce se mai intampla ,cat despre grupe zic ca daca jucam ca pana acum fara figuri si ifose avem sanse sa batem besiktas si bruge
PS: Rapidu are sanse pe hartie ,ca mai mult ca sigur nu e echipa de anu trecut ,zicu ala e penal,daca nu au probleme de lot si mazilu se reface si forma lu moldovan au sanse si ei
Pe de alta parte Razvan si Rednic sunt scoliti de Il Luce ,sunt buni ca antrenori ,totul depnde de forma jucatorilor
Ultima modificare făcută de lukaszz; 11-10-2006 la 01:25 PM.
Sarbatori fericite
apoi daca nici acuma....la diferenta asta de puncte si mai ales ca are cel mai bun joc din divA........Postat în original de lukaszz
sansele cele mai mari le are rapidul dupa numele adversarilor dar sa tinem cont ca si mlada boleslav e destul de incomoda campioana cehiei,nu mai zik de psg si ceilalti,sanse cred ca are si dinamo daca isi mentine forma pe care au aratat-o
Rapidul are sanse de 80% cred a avut noroc la tragere
dinamo cam 20% (nu se califica :P) au vrut echipe tari au primit echipe tari
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)