![]() |
|
| Home | Hand Converter | Replayer | Calculator | Regulament ! | Promotii de 223,000$ | Arcade | Who's Online | Calendar |
|
|||||||
| Caffe - Offtopic Discutii offtopic (fara poker!) |
| Thread Introduction |
|
Doar bancuri! Fara poze, linkuri, videos
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
Gerula astea le-ai compus tu ? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu chiar, asa de rasuflate sunt ?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
1) You cannot touch all of your teeth with your tongue.
2) All idiots, after reading the first truth, try it. 3) The first truth is a lie. 4) You’re smiling now cause you are a idiot. 5) You will soon forward this to another idiot. 6) Theres still a stupid smile on your face
|
||||
|
||||
|
They once said a black man would be president when pigs flew. First 100 days BAM! Swine flu.
|
||||
|
||||
|
Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf Petru ii intreaba: - De cate ori v-ati inselat nevestele? - Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul. - Foarte bine, uite ai aici un Mercedes sa te plimbi in Rai. - Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea. - Nu e chiar atat de grav, se iarta. Uite un Hyundai sa mergi cu el prin rai. - Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul. - Aoleu, ce rau ai fost. Insa pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan sa mergi cu el prin Rai. Dupa cativa ani se intalnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea. - De ce plangi omule? Ce s-a intamplat? - Uite... a murit nevasta-mea ieri... - Asa, si? - Si am vazut-o azi prin Rai .. pe role
|
||||
|
||||
|
Originally Posted by Lenroc
1) You cannot touch all of your teeth with your tongue. 2) All idiots, after reading the first truth, try it. 3) The first truth is a lie. 4) You’re smiling now cause you are a idiot. 5) You will soon forward this to another idiot. 6) Theres still a stupid smile on your face Eu n-am zambit. E rau? Si nici n-am trimis.
|
||||
|
||||
|
exista si exceptii
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Photoshopia omoara prietenia.
E frumos sa spui din casa, Iulian ? ![]() LE: Lacusta, acum doar 3 sferturi din tara asta te poate contacta direct pe YM ![]()
|
||||
|
||||
![]() lier lier
|
||||
|
||||
|
Un roman se duce sa viziteze Vaticanul. Dupa un timp i se face foame si incepe sa caute un restaurant. In timp ce cauta il acosteaza un proxenet: - Hei! Una ragazza, blonda, bella! Romanul cum nu stia italiana incearca sa ii explice ca el cauta un restaurant sa manance: - Papa, papa... Dupa un timp apare proxenetul din nou: - Hei! Una ragazza bruna, bella! Romanul in continuare preocupat de problema lui: - Papa, papa... Dupa un alt rastimp apare proxenetul din nou: - Hei! Papa dice che no, ma io ho trovato due cardinali...
|
||||
|
||||
|
Bula (mic) cu ta-su la piscina. Merg ei pe marginea piscinei si Bula aluneca pe gresia uda. In ultima clipa, se apuca de p… lu’ ta-su si se salveaza.La care ta-su se uita in jos si ii zice cu dispret: – Vezi, ba, daca erai cu ma-ta iti spargeai capu’.
|
||||
|
||||
|
Doi avocati care se plimbau prin padure au atras atentia unui urs fioros. Ursul i-a observat si a inceput sa se indrepte catre ei. Unul dintre avocati si-a deschis de indata servieta, a scos o pereche de adidasi si a inceput sa se incalte. Al doilea avocat l-a privit mirat si i-a spus:
- Esti nebun! N-ai cum sa alergi mai repede decat ursul! - A, dar stiu asta! Ursii sunt mult mai rapizi decat oamenii. N-am nici o speranta ca voi putea vreodata sa intrec un urs. - Ei, si daca stii asta, atunci de ce iti mai schimbi pantofii? - Pai dupa cum gandesc eu, spune primul avocat, nu trebuie sa intrec ursul. Trebuie sa te intrec doar pe tine. |
|
|
||||
|
||||
|
O femeie merge la un chirurg plastician. Domnule doctor, puteti sa-mi faceti un nas mai mic si mai frumos?
La care chirurgul raspunde: hooooooooo,doamna, din asta iasa si 3 daca vreti!
|
|||
|
|||
|
Faceam misto azi de cineva k el zicea k atunci cand elimina gaze ermm, pe fund, nu sunt zgomotoase dar deadly:
3 Poponari intr-un bar, primul trage o basina 'fsssss', al 2-lea trage o basina 'fsssss' al 3-lea trage si el una 'zdranggg', la care primul poponar: 'virgina ehhh?!' EDIT: am folosit cuvantul poponar ca sa se intzeleaga mai usor bancul ca daca ziceam gay sunt multzi care nu se prind din prima ![]()
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Originally Posted by scorpyon
A opta minune a lumii, gasita la Pipera: podul se intalneste cu trenul In Arid Glamor (IceHot) cel mai tare banc
Tzeapa. E poza din unghi inselator. Si presa a preluat-o fara sa verifice. Tipic romanesc. |
|
|
||||
|
||||
|
2007 - Chinese year of the Chicken - Bird Flu Pandemic devastates parts of Asia
2008 - Chinese year of the Horse - Equine Influenza decimates Australian racing 2009 - Chinese year of the Pig - Swine Flu Pandemic kills hundreds of people around the globe. Has any one else noticed this? It gets worse next year... 2010 - Chinese year of the Cock - what could possibly go wrong? ![]()
| spieler |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|