TMDW e un eveniment de muzica electronica, anu asta se tine pe 5-6 aug in navodari, postati aici care veniti, pe mine ma intereseaza sa merg pentru ziua 1 in special (paul van dyk, gabriel&dresden, above&beyond, ferry corsten).
![]()
TMDW e un eveniment de muzica electronica, anu asta se tine pe 5-6 aug in navodari, postati aici care veniti, pe mine ma intereseaza sa merg pentru ziua 1 in special (paul van dyk, gabriel&dresden, above&beyond, ferry corsten).
![]()
Sick poker is sick.
vazut / vazut / vazut / nu ma intereseaza de cand s-a minimalizat, dar totusi vazut / vazut / vazut. as veni, dar nu am de ce mygule, s-au dus vremurile mission-urilor de la wtp, daca-ti amintesti. personal vad aceste dezmaturi ca niste mini liberty parade-uri, aceleasi si aceleasi nume, an de an de an. la fel sunt si nepotii de la sunwaves, care mi se pare un festival penibil. eu am tras concluzia amara si dura ca martin-ul anilor 2000, sofitel-ul anilor 2003 - 2006 nu se vor mai intoarce. de-aia imi aleg cu mare grija party-urile unde investesc timp/bani/dans. iti urez totusi distractie frumoasa, si astept pozele de rigoare![]()
Day 1 booked. Anu trecut am fost la LP special pentru Above & Beyond si nu mi-a parut rau desi eram inconjurat de prosti care fluierau incontinuu si care n-aveau nicio treaba. Dar nah free event deci plm anul asta it can't fail.
cireasa cireasa cireasa cireasa
mie cand au venit la Sofitel nu mi-au spus nimic, desi ii asteptasem nerabdator, asa ca i-am evitat dupa, si i-am ascultat doar acasa. raman la parerea ca Tri-State e in primele 5 albume de muzica electronica ever made. have fun too Ronnie.
Eu vreau sa merg constanta vineri cu trenu de la 17, so PM me astia din bucuresti.
Sick poker is sick.
Si eu ma bag la prima zi great line-up. De mult vreau sa merg la un eveniment unde sa mixeze si Gabriel & Dresden. (btw epic first album).
Poate ne vedem acolo. I can feel it's going to be epic![]()
A skilled adversary is beatable when his movements are restricted and his patterns are exposed.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)