[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ohpbEWs3k2o]YouTube - Give Me Novacaine - Green Day[/ame]
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ohpbEWs3k2o]YouTube - Give Me Novacaine - Green Day[/ame]
E in functie de grosimea stratului de grasime din zona respectiva nu de cat de fina e pielea. Deci pe coaste doare destul de tare daca nu esti vreun gras libidinossever sunt zone in care oricine o sa stranga din dinti oricat de obisnuit e cu durerea, am vazut cu ochii mei. Nu depinde neaparat daca e zona doar cu piele si os ci mai mult de cat de fina e pielea in zona respectiva. Oricum daca nu rezisti poate sa te dea cu novocaina si nu mai simti asa tare.![]()
da deci mi se pare cel mai tare dintre toti care i-am gasit pana acum. Popescu Razvan | Facebook
e ff tare. la el sigur ma duc.
Autentificare | Facebook
Autentificare | Facebook
ce tari sunt astea 2
Ultima modificare făcută de adrian; 05.01.2011 la 14:59. Motiv: Automerged Doublepost
Eu sunt pro. Uite unul fain
![]()
"Money get back, I'm all right Jack, Keep your hands off my stack"
I'm goinging...
nu cred ca ala cu vaca poate sa-si mai faca prietena vreodata))))
dc nu a postat nimeni ce tatuaj are pana acum aici ?
here . this is mine , VEEEEERY PROUD OF IT
sever , n a murit nimeni de la durere ...da te cam rupecel putin la contur , eh depinde de multe chestii , eu vreau sa imi mai fac 1 pana in vara
GUCCI MANE....Epic fail)))))
Shut the f*ck up, and stand up when you see me, like I'm the verdict!!!
P9010145.jpg
unul din ale mele
I am ALL IN all the time...
americanii astia
60889_141422775901892_100001025101967_229652_5064673_n.jpg
I am ALL IN all the time...
@ kaos
mi se pare mie sau nu e batut bine? vad ca unele linii nu sunt drepte. + ca mi se pare foarte mare si fara detalii, macar daca ii mai baga o umbra, o maslina, o atentie ... dar nimic
Nu e foarte mare, si da, a mai fost batut odata dupa aceea. :d
Pot să fiu durrrr sau să îndur.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)