![]() |
| Home | Hand Converter | Replayer | Calculator | Peste Prajit Podcast | Free DC Videotraining | Arcade | Who's Online | Calendar |
|
|||||||
| Caffe - Offtopic Discutii offtopic (fara poker!) |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Premiu 13$, termen pana azi (vineri) la ora 24.00
|
||||
|
||||
|
Nu lovesti set in poturi importante decat in daca trebuie sa pierzi vs set mai mare sau straight/flush.
Daca ai 2 carti suited si s-a betuit puternic preflop poti sa fi sigur ca flopul va fi de o singura culoare, alta decat ce ai tu in mana. Daca iti merge bine in prima faza a unui turneu si te miri cat de luckbox esti....e doar ca sa pierzi cateva ore bune degeaba, o sa iesi cu un beat groaznic, putin inainte de locurile platite. |
|
|
|||
|
|||
|
-The only time a bluff works is when it gets you to fold.
-If you try to slowplay your hand, the worst card that could possibly come will appear on the turn. -When dealt two rags in the Big Blind, someone will ALWAYS raise. -At a Sit & Go, all opponents are ganging up against you. This will become evident when chip leaders repeatedly decline to call the short stacks’ all-in bets. Unless, of course, you’re the short stack, in which case the chip leaders will call you without hesitation and show an unbeatable hand. |
|
|
||||
|
||||
|
Singura data cand iti pica netu este atunci cand ai nuts si adversarul are 2nd nuts.
Daca esti chip leader la masa finala a unui turneu si te gandesti ca iti pica netu, atunci va pica, iar daca nu te gandesti la lucrul asta tot iti va pica. Intr-un duel AA vs KK ai pf daca ai KK atunci faceti amandoi set, dar daca ai AA atunci doar adversarul face set. Daca adversarul iti da un raise si stii ca are range polarizat intre nuts si aer si ii dai call atunci va avea nuts, iar daca dai fold atunci iti va arata blufful. Intotdeauna cand e o mana foarte interesanta care e discutata ore in sir si in care hero are de facut un call dificil pe river, la sfarsit cand va fi intrebat "ce avea ala" si toata lumea e curioasa, va raspunde "pai nu stiu ce avea ca nu l-am platit". Cu cat mai multe outs-uri ai cu monster draw-ul tau, cu atat mai mici sunt sansele ca sa-ti intre cartea pana pe river. Valoarea pe care o castigi cu mana este invers proportioanala cu puterea mainii. Last edited by mYgu; 12-03-2010 at 01:45 PM.. Reason: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Originally Posted by bulisor
-The only time a bluff works is when it gets you to fold. -If you try to slowplay your hand, the worst card that could possibly come will appear on the turn. -When dealt two rags in the Big Blind, someone will ALWAYS raise. -At a Sit & Go, all opponents are ganging up against you. This will become evident when chip leaders repeatedly decline to call the short stacks’ all-in bets. Unless, of course, you’re the short stack, in which case the chip leaders will call you without hesitation and show an unbeatable hand. Sit n Go Holdem Poker.com: Murphy's Law For Hold'em |
|
|
||||
|
||||
|
Thx for busting the mothereffer.
|
||||
|
||||
|
Cand ai nevoie disperata de castig nu ai parte de nimic .
In 90% din cazurile in care ai nuts nu o sa fii platit , iar in 90% cand blufezi o sa fii platit. Rag aces always hit. Cand ai prins si tu in sfarsit o mana buna altcineva va avea o mana si mai buna. Chip leader`ul castiga in 90% vs shortstacks chiar daca are 10% sanse pf. Cand ai JJ si flopul vine J45 , oponentul va face runner runner chinta . Daca ai xxdd si flopul este xxdxc , oponentul va face runner runner culoare de cele mai multe ori. Oricat de bine ai juca , nu poti juca fiecare mana perfect . Norocul e o parte din joc... pentru ceilalti. Fii optimist cand dai join la un turneu ,o sa iesi mai repede decat credeai. Daca ai AK si flopul vine AKx , oponentul a facut cel mai probabil un set cu a 3`a carte. Daca ai KK si faci slowplay cel mai probabil un A va veni pe flop. De ce ,de cele mai multe ori numele cunoscute din poker apar la mesele finale ? Pentru ca doar ei au bani de buy in ! |
|
|
||||
|
||||
|
A "light" 4bet only works when u have AA !
|
||||
|
||||
|
Cand dai fold, arunci cea mai buna mana; cand dai call esti batut.
|
|
|
||||
|
||||
|
cand vrei sa furi un pot cu aer si mai sunt 5 jucatori dupa tine, cu siguranta al 5-lea e singurul care iti da call
![]()
|
||||
|
||||
|
adversarul nu esti niciodata drawing dead pe turn
ex clasic AA vs KQ... Axx........J/T.....ffs dupa o perioada neagra...te inscrii la 10 turnee plin de incredere in fortele proprii... si itzi pica netu/curentu
trollin Last edited by Him; 12-03-2010 at 06:55 PM.. |
|
|
||||
|
||||
|
so who won?
|
||||
|
||||
|
Pai... cam Mygu mi-a parut cel mai pervers.
A, inca un murphism: "Cand castigi un concurs, sponsorul devine busto". Jk, ii shipez malaiu'
| Today, 00:00 AM |
|
Mihai Manole este FULL TILT! PRO. Fa-ti cont ACUM pentru 27% Rakeback, 600$ Sign Up Bonus, 10,000$ rake race lunar si videotraining gratis de la DC.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cand premiul ajunge de la expeditor la destinatar cum trebuie, inseamna ca ceva nu e bine.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|