![]() |
|
| Home | Hand Converter | Replayer | Calculator | Peste Prajit Podcast | Free DC Videotraining | Arcade | Who's Online | Calendar |
|
|||||||
| Caffe - Offtopic Discutii offtopic (fara poker!) |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Mai urmareste cineva finala?
De cand am fost in State, acest joc m-a fascinat din ce in ce mai mult. Daca initial mi s-a parut un joc tamp, cu timpul am inteles insa ca este extrem de multa tactica, mai ales pe faza defensiva. Ofensiv, daca merge quarter-back-ul, este OK. Insa defensiv, daca nu functionezi, e greu meci de meci sa dai cu 1 punct mai mult decat adversarii (exemplu concret Arizona Cardinals). Azi nici nu stiu cu cine sa tin. Imi place Drew Brees, insa parca mi-ar placea ca Manning sa castige al doilea inel si probabil sa devina (sau sa isi cimenteze pozitia de) cel mai bun QB din istoria NFL. Am noroc ca nu au ajuns NE Patriots in finala, asa ma pot uita degajat la meci si sa doresc doar si doar spectacol. Si o mica predictie pentru azi? Hmmm, greu, cred ca totul se va decide pe faza defensiva. Ofensiv, ambele echipe sunt de minune. Manning tocmai a luat recordul de NFL MVP's (4), iar Brees a batut recordul sezonului regulat de procentaj pase complete (70%+). Si a pasat 4300+ yards?!?!?!?! Un mic teaser, pentru cei care cred ca oamenii acestia au o "meserie" de tot rasul. Uitati la Drew cum poate sa arunce mingea de fotbal american Enjoy, ar trebui sa fie un meci fain azi. Edit: Vad ca nu am pus mai sus predictia mea. Daca le va merge defensiva struna, as risca sa merg pe mana underdogs si sa zic New Orleans champs. Insa in mod normal, dupa parcursul din sezonul regulat (au stabilit recordul NFL de 23 meciuri castigate la rand) ar trebui sa fie Colts. Ce prefer? Nush, chiar nush, de obicei cand ma uit la meciuri "neutre", sunt cu cei mai slab cotati - prin urmare cred ca am sa tin putin cu Saints. ![]()
http://chuckila.blogspot.com/ Last edited by Chuckila; 08-02-2010 at 03:21 AM.. |
|
|
|||
|
|||
|
Sick dude, da nu ma uit la super bowl:P
stil the dude is sick:>
|
||||
|
||||
|
10-0 cu 36 secunde inainte de finalul primului quarter pentru Colts. Manning is on fire.
--------------------------------------------------------------------------------------------- Game over! Manning a comis-o o singura data azi, insa cand a facut-o, a fost big time. Interceptie urmata de TD. Superb meciul. --------------------------------------------------------------------------------------------- Meci decis de oãle antrenorului lui Saints, Sean Payton. A fortat nebuneste la inceputul celei de a doua reprize si i-a iesit. Superb meci.
http://chuckila.blogspot.com/ Last edited by Chuckila; 08-02-2010 at 06:50 AM.. Reason: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Intradevar, un meci super in care Drew Brees a inceput timorat dar si-a revenit pe parcurs. Pacat de Peyton ca nu a reusit sa sustina ritmul din primul sfert si sa puna o diferenta confortabil pe tabela.
Oricum meciul a fost castigat de Sean Payton, prin acel giumbusluc de la inceputul sertului 3, plus acel chalange de la conversia de 2 puncte, si pierdut de Manning care nu l-a bagat in joc pe Regie Wayne decat in sfertul 4, cand era prea tarziu. |
|
|
||||
|
||||
|
La 10-3 in sfertul 2 cu posesie si aproape 2 minute la dispozitie, nu am inteles de ce Manning nu a fortat un drive prin pase, in conditiile in care aparearea sfintilor parea ca nu gaseste antidotul. A ales sa traga de timp in speranta ca vor obtine doar un 1st down pentru a mentine diferenta de 1 TD.
Nu au reusit, punt-ul a fost destul de scurt, Saints a reusit un 1st down urmat de field gol si meciul in loc sa fie gata la pauza, acum era 10-6. Decizia lui Sean Payton de la inceputul sfertului 3 a fost geniala si a schimbat complet raportul de forte. Saints au prins aripi iar Manning a devenit nervos. Incet incet si-a intrat in ritm si defensiva celor de la New Orleans si la final, chiar daca era cel mai exprimentat dintre cei 2 QB, Manning a fost primul care a clacat. Si contrar parerii tale, eu cred ca unde a pierdut Manning meciul - l-a incercat prea mult pe Wayne in sfertul 4, in conditiile in care toata apararea sfintilor acolo tinea. Daca incerca mai mult pasele spre Pierre Garcon sau Dallas Clark in conditiile in care ambii s-au miscat decent si cu siguranta erau mai "nepaziti", poate reuseau TD-ul egalizator.
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
a fost cel mai urmarit eveniment tv din SUA din toate timpurile, a batut finalul serialului MASH cu 1 milion de telespectatori(asta fusese pana acum locul 1)106 mil vs 105 mil(populatia totala SUA ~ 300 mil)
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|