1. Rakeback pana la 60%

2. PokerHeaven VIP

3. Bwin Poker 1000$ Race

4. Coaching Gratuit

5. Exclusiv pentru membri

+ Răspuns la subiect
Pagina 3 din 25 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 60 din 495
Like Tree10Likes

Subiect: Religie, credinta, ateism

obs
    obs este deconectat
    Peste Prajit Avatarul lui obs
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Citat Postat în original de TimeLimit Vezi post
    Noapte buna....
    Nu mai da quoteuri daca nu ai nimic de zis, ca e derutant. Ti-o fi somn, dar nu molipsi lumea.

Citat Postat în original de barnedod Vezi post
    Doamna invatatoare iti spune ca 'unu minus doi nu se poate', asta nu inseamna ca matematica ar trebui scoasa din invatamantul primar.
    Parintii decid o gramada de chestii pt copii lor pana la o anumita varsta oricum, iar decizia de a-l pune sa faca religie in clasele mici e una dintre cele mai putin proaste decizii din multitudinea de decizii proaste pe care un parinte le poate lua pt copil.
    Asta daca tu crezi ca religia e buna de ceva. Personal consider ca e un mare hoax de care trebuie sa ferim copiii.

Ma intreb cum am reactiona noi oamenii daca ne-am fi nascut intr-o lume fara religie si deodata ar fi aparut cineva sa ne povesteasca cum ca un mosneag barbos ne pazeste din cer si ne trimite in iad daca injuram. Si sa mai presupunem ca printr-un absurd concurs de imprejurari Guvernul ar legifera viziunea aia si ar trimite nebunul in scoli sa ne invete copiii asa ceva. Pariez ca a doua zi nimeni nu si-ar mai lasa copiii la scoala.
    Asa insa, daca tot ne-a prostit cineva pe noi, de ce sa nu prostim si noi mai departe? Pasam mangleala la generatiile viitoare din pura distractie. Sa se mai omoare si ei in razboaie religioase, ca noua nu ne-a ajuns.
    Ultima modificare făcută de obs; 14-11-2009 la 01:34 PM. Motiv: Automerged Doublepost

Banned
    Data înscrierii
    Dec 2007
    Locație
    bnh
    Posturi
    580

Implicit

Citat Postat în original de obs Vezi post
    Asta daca tu crezi ca religia e buna de ceva. Personal consider ca e un mare hoax de care trebuie sa ferim copiii.
    Exact de asta nu trebuie nici interzisa nici obligativizata. Cel care considera ca e buna de ceva isi pune copchilu' sa faca religie, cel care considera ca e un hoax se fereste de asta ca dracu' de tamaie. Ghinionul copchiilor nascuti in familii religioase ce sa zic.... dar e un rau mai mic sa lasi omu' sa-si puna copchilu' sa faca religie decat sa decida statul daca are voie sau nu.

Sunt chip leader si short stack !!! Avatarul lui alex987
    Data înscrierii
    Feb 2009
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    297

Implicit

Religiile toate sunt bazate pe povesti , si cum copiilor mici le plac povestiile , le interpreteaza si le cred a fi adevarate , plus ca si parintii sunt influentati din vreme comunismului, si incearca sa-i lase pe copii sa aiba libertatea religioasa pe care ei n-au avut-o...
    " It doesn't matter how good you are, everything can change when the cards are in the air, because when the next hand gets delt you will never know who you're going to meat. " ONLINE POKER SUCKS

obs
    obs este deconectat
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Four of a Kind Avatarul lui SerJ
    Data înscrierii
    Dec 2005
    Locație
    Suceava
    Posturi
    428

Implicit

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=fah5JAyLJTI"]http://www.youtube.com/watch?v=fah5JAyLJTI[/ame]
    To be a poker champion, you must have a strong bladder

Banned
    Data înscrierii
    Feb 2009
    Posturi
    1,090
    Mesaje blog
    2

Implicit

sincer nu sunt un adept al religiei canonice, predate, uneori chiar impuse. cine vrea sa creada, e liber, atata vreme cat nu intervine in gandirea celui de langa el. in opinia mea, religia (D-zeu, providenta, divinitatea), sunt in fiecare dintre noi, in fiecare clipa, de la nastere pana la deces, sub forma unor notiuni mult mai importante decat cele biblice, si anume Constiinta, Toleranta, Altruismul, Adevarul, Dreptatea, Daruirea, Iubirea.
    aici intervine religia canonica: cum sa faci un om ignorant (oriunde in lume turma > elita) sa inteleaga ca detine aceste notiuni si ca ar fi mai fericit folosindu-se de ele? printr-o carticica... plina de povesti, de metafore, de oameni simpli, precum el, care se inalta tocmai prin aceste calitati. din acest punct de vedere, Biblia e geniala. insa daca deja aplicam acele povesti, si nu le transpunem in viata noastra ca niste simple indrumari, cadem in ridicol, si in pierzania intelectuala, care intr-un final ne va afunda intr-o mare de ignoranta.
    religia prost inteleasa este cel mai periculos drog posibil. religia bine aplicata poate reprezenta o sursa de implinire spirituala.

e destul de evident ca in afara noastra, cat si in noi, ceva exista, acel ceva care insufla viata, care ne face sa plangem, sa radem, sa iubim, sa ajutam. insa doar cand vom intelege ca nu sunt personajele din carte, ci suntem noi insine care putem dezvolta aceste puteri miraculoase, ca biblia nu reprezinta adevarul, ci doar un ghid spre el, de-abia atunci vom fi gata sa trecem la urmatoarea etapa in evolutie.

gata ca ma intind, ma inscriu la un MTT si Doamne-ajuta!

obs
    obs este deconectat
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Nice post.

Nick anterior: geez Avatarul lui jagcsp
    Data înscrierii
    Jan 2008
    Posturi
    87

Implicit

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o]YouTube - George Carlin - Religion is bullshit.[/ame]

Joe Pesci bless you all!
    jnkFDH likes this.
    Quid agis, medice?

Gaijin.me Avatarul lui sever
    Data înscrierii
    May 2005
    Locație
    -
    Posturi
    13,772
    Mesaje blog
    118

Awards Showcase

FTW
    FTW este deconectat
    Banned
    Data înscrierii
    Nov 2009
    Posturi
    150

Implicit

azi dimineata am vazut si eu interviul cu asta; nu ca as fii de acord cu el in general insa he might be rait here ...

Gaijin.me Avatarul lui sever
    Data înscrierii
    May 2005
    Locație
    -
    Posturi
    13,772
    Mesaje blog
    118

Awards Showcase

Implicit

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ]YouTube - PRODIGY - voodoo people[/ame]

Hustler Avatarul lui Chronic
    Data înscrierii
    Sep 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    653

Implicit

tre sa fi tard sa afirmi asa ceva, mai ales acum...cand sunt sute de mii de suflete in pain acolo....foarte trist....oameni ca asta ar trebui sa moara incet, in chinuri groaznice...vai, ce scarbit sunt...tipic american....

si ontopic...un documentar excelent despre religie si tarzi ca tipul de mai sus...pe mine m-a amuzat copios..I strongly recommend it !! Bill Maher e genial

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XdkyLrDpaUg"]http://www.youtube.com/watch?v=XdkyLrDpaUg[/ame]
    Ultima modificare făcută de Chronic; 15-01-2010 la 12:53 AM.

Banned
    Data înscrierii
    Oct 2007
    Locație
    MagicFM
    Posturi
    1,681

Implicit

tard e asa ca un alint cute...

obs
    obs este deconectat
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Nu e nimeni pe lumea asta cu autoritatea sa-l bage la puscarie pentru ca-si bate joc de niste oameni loviti de napasta?
    Anyone, exista in codul penal vreo pedeapsa daca te amuzi de o situatie catastrofala si te bucuri pe fata de nenorocirea altuia? Pentru ca mie mi se pare firesc sa existe asa ceva, e mai rau decat calomnia. Personal, l-as arunca pe asta in cea mai neagra temnita pentru totdeauna si as da cu furtunul cu kakat fierbinte in cei care vor veni sa demonstreze ca le-am persecutat religia.

Banned
    Data înscrierii
    Oct 2007
    Locație
    MagicFM
    Posturi
    1,681

Implicit

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ELKInXJHXnk]YouTube - The Justification of Theodore Kaczynski (The Unabomber) (Part I of II)[/ame]

Banned
    Data înscrierii
    Feb 2009
    Posturi
    1,090
    Mesaje blog
    2

Implicit

Citat Postat în original de obs Vezi post
    Nu e nimeni pe lumea asta cu autoritatea sa-l bage la puscarie pentru ca-si bate joc de niste oameni loviti de napasta?
    Anyone, exista in codul penal vreo pedeapsa daca te amuzi de o situatie catastrofala si te bucuri pe fata de nenorocirea altuia? Pentru ca mie mi se pare firesc sa existe asa ceva, e mai rau decat calomnia. Personal, l-as arunca pe asta in cea mai neagra temnita pentru totdeauna si as da cu furtunul cu kakat fierbinte in cei care vor veni sa demonstreze ca le-am persecutat religia.

am calitatea sa-ti raspund, si din pacate nu exista. cruzimile, chiar si lasarea fara ajutor, sunt cu totul altceva. din pacate, pentru rautate, indolenta, ignoranta si dezinteres nu sunt pedepse. e, vezi, acum ar fi fost nevoie de un D-zeu, unul razbunator si crunt!

Straight
    Data înscrierii
    May 2006
    Locație
    Cluj-Napoca
    Posturi
    120

Implicit

@dooma nice post cel de sus primul
    Dupa parerea mea fiecare este liber sa aleaga daca crede sau nu in Dumnezeu,este ca si cum ai avea un as de inima rosie pe care poti sa-l folosesti sau nu,ideea este ca vom vedea la sfarsit care are de castigat sau nu.

obs
    obs este deconectat
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Lol, dumnezeu da de pamant cu aia care nu credeau in el?

Till I Collapse Avatarul lui MihaiV
    Data înscrierii
    Apr 2007
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    1,035

Implicit

Se pare ca da . Sotia mereu imi zice sa nu mai injur la poker de dumnezei si sfinti ca de aia imi merge rau.
    De fapt eu cred ca imi merge rau ca nu-i ascult pe sfintii Improva, Bobbofitos,....

Banned
    Data înscrierii
    Feb 2009
    Posturi
    1,090
    Mesaje blog
    2

Implicit

nu, D-zeul razbunator ne trebuia pentru cei ca "reverendul" de mai sus.

pentru cei din haiti ne trebuie haine, antibiotice, mancare la cutie si apa minerala. iar dupa aceea macarale, camioane, fier-beton si altruism.

+ Răspuns la subiect
Pagina 3 din 25 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Avem nevoie de tineon

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
Poker Online