Indonezia: Un ateu risca cinci ani de inchisoarea dupa ce a scris pe Facebook ca "Dumnezeu nu exista" - International - HotNews.ro
cand te legi de sperantele oamenilor...
Indonezia: Un ateu risca cinci ani de inchisoarea dupa ce a scris pe Facebook ca "Dumnezeu nu exista" - International - HotNews.ro
cand te legi de sperantele oamenilor...
Un nenorocit care trebuie impuscat (...cu 3 gloante, in numele sf. treimi..of course).Cum isi permite el sa conteste existenta lui dzeu ?( alah, greuceanu, fat-frumos, isus, scufita rosie ).
Sunt atatea dovezi si normal ca exista...oameni bolnavi psihic !
Alain de Botton: Atheism 2.0 | Video on TED.com
Un punct de vedere interesant si despre care cred ca e potrivit pentru discutie.
You can't live in an imaginary world and hope to find something real.
Descoperirea care schimba 2.000 de ani de Crestinism. "Iisus nu a INVIAT"
ce parere aveti cine va mai ramane la crestinism peste 100-200 de ani dupa ultimele descoperiri. Credeti ca religia va ramane doar pt cei "incapatanati"?
Sunt botezat crestin ortodox , nu am nimic cu cei care cred in Dumnezeu dar cred ca mi se potriveste mai mult teoria urmatoare :
Epicurism - Wikipedia
images.jpg
In timp ce olandezii le inchid ..noi le deschidem.
O fi bine... o fi rau... numai Dumnezeu stie
1. Olandezii î
2. Îmbrânceli la sfin
Nu stiu daca a mai fost postat Video -- The First Jesus -- National Geographic
Unul dintre cele mai bune documentare pe care le-am vazut vreodata. M-am uitat captivat desi nu sunt foarte pasionat de subiect. Se numeste First Jesus si are la baza studierea unei tablete antice care poate fi cheia confirmarii existentei lui Simon of Paerea, lucru care ar pune la indoiala legitimitatea crestinismului.
Pentru mine religia a fost mereu o zona gri, nici eu nu stiu exact ce cred. Ce imi este clar totusi, cea mai mare problema in a fi religios este ca esti statistic mai prost.
" Eu m-am nascut inca de la inceput, nu dupa."
150729_408616095824202_138684572817357_1539478_1993612989_n.jpg
cu BOR S.R.L. nu te joci
verific-ridic râul din '86
e ca tablita cu "atentie caine rau"...doar nu sta cineva sa te caute la lumanari![]()
"Cand vor disparea razboaiele si religiile, atunci vom fi cu adevarat civilizati"...(citisem asta undeva).Norvegia cred ca e cea mai civilizata tara din lume in momentul de fata.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)