1. Rakeback pana la 60%

2. PokerHeaven VIP

3. Bwin Poker 1000$ Race

4. Coaching Gratuit

5. Exclusiv pentru membri

+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 20 din 26

Subiect: Curvele

obs
    obs este deconectat
    Peste Prajit Avatarul lui obs
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit Curvele

Vreau sa-mi explice si mie cineva ce gaseste atractiv la curve? Daca ar fi sa aleg intre o saptamana de puscarie si sa f u t o curva, as face instacall pe puscarie. Am vazut de toate calitatile: de la curve de gara si pana la curve de fitze. Am si discutat cu unele, am avut si o amica, prostituata de lux.
    Care e smecheria, de ce sunt atragatoare? Se imbraca urat, se machiaza urat, se comporta urat, sunt vulgare, au o lascivitate gretoasa si sunt false din cap pana in picioare.
    Cum poate cineva sa puna botul la zambetele si ocheadele unei curve care face asta exclusiv ca sa-ti ia banu? Daca ultima femeie din lume ar fi asa o patzachina, m-as calugari.
    Genul de femeie reprezentat de curve e acelasi: femeia fatala, misterioasa, senzuala, dominatoare - si toate imita stilul asta cu o imensa stangacie. In realitate sunt niste taranci debusolate si cretine, vulgare si plictisite la culme de meseria lor.
    Peste tot costa 100. In Anglia de lire, in Bulgaria de leva, in State de dolari, in Romania de roni... cu cat e moneda mai slaba, cu atat e curva mai abjecta si murdara si degenerata.

Am auzit ca ar exista si supercurveturi de 4-500 sau chiar mii de dolari ora. Cunosc insa femei moca de o abilitate sexuala de neintrecut. Ce fac coardele alea scumpe in plus, inafara de faptul ca iti pun ceasul? Au cinci guri si 16 buci? Fac "vartejul clocotit" mai bine ca Mihaela? Zau daca inteleg. A! Sunt "culte" si curate! Mersi, cunosc o stâna intreaga de femei curate si culte, unele chiar inteligente foc. Si niciuna nu-mi cere 1500$ pe ora sa discut cu ea despre neokantianism.

Nedumeririle astea m-au strafulgerat pentru ca tocmai vazui un site cu webcamuri live. Numai stricate ordinare maimutarindu-se si ranjind la camera ca boul in conducta, si pentru care trebuie sa dai o palarie de bani ca sa le vezi "in privat", lol. Toate cu buze false (care arata oribil, parca le-a muscat o albina de gura) si cu baloanele alea de mamele din plastic cu care cred ca mai pot pacali pe cretinii de la spitalul de nebuni. Ce sa vad "pe privat"? Cum isi etaleaza kakatoarea in ecran? Bleah, bine ca nu s-a inventat vreun USB pentru transferat mirosuri.

Si apoi: suntem fiinte sociale. Fiecare are in telefon niste fete futacioase. De ce sa platesti o falsa de-aia, cand iti poti face treaba cu o persoana cunoscuta, verificata, aleasa de tine personal prin forta faptului ca o ai totusi in cercul de cunostinte?

Care e misterul existentei curvelor?

Mr. Gambler Avatarul lui Pabibabumm
    Data înscrierii
    Mar 2009
    Locație
    homeless
    Posturi
    635
    Mesaje blog
    7

Implicit

nice post. te-ai tiltat un pic , asa-i ?
    stii care e partea mai nashpa ? Ca meseria asta a fost , este si va fi foarte profitabila pentru unii "smecheri" , pe spinarea amaratilor care nu sunt in stare sa isi gaseasca o femeie cu care sa aiba o relatie .
    Am vazut ca sunt doua tipuri de barbati care merg la curve :
    1. cei timizi , care nu reusesc sa convinga o femeie , desi de mulete ori totul vine de la sine ... .
    2. cei fustangii , care merg acolo pentru niste "servicii" mai deosebite .
    esti underdog ?
    suckout si treci mai departe

Him
    Him este deconectat
    Envy me Avatarul lui Him
    Data înscrierii
    Aug 2005
    Posturi
    891

Implicit

O sa vorbesc despre cei care le frecventeaza, pentru ca la ceilaltzi nu vad decat curiozitate. O parte din ei se stie ca se duc pentru ca "acasa" nu pot, nu reushesc, le e rushine sa-si puna in aplicare fetishurile, far de care nu obtin satisfactie sexuala (Foot fetishes, Infantilism, Vore, Macro, Furry, Vampirism, Necro, Bondage, Sadism, Masochism, Slavery - UBC). Altii o fac, pentru ca este singura lor solutie pentru a intretine relatii sexuale cu "femei sexy". Bineintzeles mai sunt obsedatii sexuali si, cei care considera ca e mai comod sa te duci la o "fetitza" , decat sa-tzi faci o amanta, daca tot nu sunt in stare sa-si stapaneasca libidoul.
    trollin

psychotic aggression Avatarul lui adrian
    Data înscrierii
    Dec 2008
    Locație
    Cecenia
    Posturi
    1,110
    Mesaje blog
    18

Implicit

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vg7uKE65YWk]YouTube - Rm.Sarat - Claudia beata !!![/ame]

Poker is a lot like sex. Everyone thinks they know what they are doing, but only a few are actually good at it.

Four of a Kind Avatarul lui Saratzila
    Data înscrierii
    Jun 2005
    Locație
    Pitesti
    Posturi
    553

Awards Showcase

Implicit

Citat Postat în original de Him Vezi post
    (...) le e rushine sa-si puna in aplicare fetishurile, far de care nu obtin satisfactie sexuala (Foot fetishes, Infantilism, Vore, Macro, Furry, Vampirism, Necro, Bondage, Sadism, Masochism, Slavery - UBC) (...).
    ROFL si zice lumea k nu suntem culti...

Anyway, eu sunt adeptul gandirii: 'daca ar fi bordeluri legalizate peste tot, nu ar mai fi razboaie'. Evident ar fi violuri mai putine, etc. Deci...traiasca curvele de toate felurile!!!
    'Guns don't kill people. Chuck Norris kills People.'

Two Pair
    Data înscrierii
    Dec 2008
    Posturi
    48

Implicit

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wj4E3j8d8PI]YouTube - Secret Diary of a Call Girl: Trailer[/ame]

Un serial interesant despre viata unei dame de companie(curva,prostituata...etc)

Royal Flush Avatarul lui Cheloo
    Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    arad
    Posturi
    1,652

Implicit

Cine e Mihaela?

Four of a Kind Avatarul lui oricum
    Data înscrierii
    Jan 2008
    Locație
    Porto Ronco
    Posturi
    531
    Mesaje blog
    45

Implicit

Curvette's Weblog Lumea vazuta de o curva. Pentru a intelege trebuie sa analizezi si punctul lor de vedere ...
    “If you’re good at something, never do it for free.” -The Joker

Full House Avatarul lui Jesse James
    Data înscrierii
    Sep 2008
    Locație
    Constanta
    Posturi
    259
    Mesaje blog
    13

Implicit

Eu sunt PRO pentru legalizarea prostitutiei BTW sa le vezi pe alea de 100 de euro ce stiu sa faca
    www.yal.ro YAL Design - Web Design in Constanta​ la preturi avantajoase.

Mr. Gambler Avatarul lui Pabibabumm
    Data înscrierii
    Mar 2009
    Locație
    homeless
    Posturi
    635
    Mesaje blog
    7

Implicit

Merita sa dai juma' de BR pe ele , Jesse
    esti underdog ?
    suckout si treci mai departe

obs
    obs este deconectat
    Peste Prajit Avatarul lui obs
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,126
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Citat Postat în original de Cheloo Vezi post
    Cine e Mihaela?
    Aaaaa, uite ce avem aici, inca un connoiseur al vartejului clocotit! Cine stie, cunoaste, chapeau! O arta uitata din cauza complexitatii si rafinamentului ei...

Banned
    Data înscrierii
    May 2009
    Locație
    Timisoara
    Posturi
    164

Implicit

curvele s pt fetisuri bizare si nu pt o simpla partida...

Banned
    Data înscrierii
    Oct 2007
    Locație
    MagicFM
    Posturi
    1,681

Implicit

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=IHgrKlnAAEk&NR=1&feature=fvwp"]YouTube - Mtv Aids ''Discovery Channel''[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GlYzJKL9u-E]YouTube - The Hunting - MTV / StayingAlive AIDS Campaign[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GBhq4tU4QOI"]YouTube - LEVIS Aids Commercial ftr Wyclef Jean - Damien E. Matthias[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BZx8C5-llu4"]YouTube - MTV Against AIDS[/ame]
    Ultima modificare făcută de Donatello; 18-10-2009 la 09:02 PM.

Data înscrierii
    Jun 2006
    Locație
    unde vreau...sunt un om liber
    Posturi
    2,718
    Mesaje blog
    28

Awards Showcase

Implicit

De fapt ce inseamna curva? Curve suntem cu totii, mai mult sau mai putin, pentru ca, pana la urma cuvantul asta cuprinde o sumedenie de intelesuri. De ce numesc eu curve femeile usoare? Pentru ca au capacitatea de a se adapta tuturor clientilor, de a se mula pe dorintele fiecaruia. Pana la urma asta inseamna sa fii curva, sa te adaptezi dorintelor partenerului de sex. Motivatia difera: banii, orgasmul, beneficii de tot soiul. Curva e o femeie super versatila. Ea poate trece foarte usor de la rolul de stapana care isi biciuieste sclavul, la cel de scolarita pedepsita pentru ca a luat note proaste.
    Bun...asta am lamurit-o. Trecem la partea cu "doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat". Si vin eu si intreb: e rau sa fii curva?...in pat gen Cred ca orice barbat isi doreste o femeie care sa ii inverse punctele cardinale pe harta, in timpul unei partide de sex. Unii au asa ceva acasa, altii se duc la curve. De ce? Pentru ca, din pacate, inca mai exista femei care refuza sa iasa din carapace, sa devina inventive, sa isi atraga partenerii asa cum ar trebui. Si atunci acestora nu le ramane decat sa caute in alta parte. Oricine se satura de mancat zilnic ciorba. Vorba unui amic: daca nu va f.uteti voi cum trebuie, o sa va f.uta monotonia pe amandoi
    Fireste ca intotdeauna vor exista lucruri pe care chiar nu le poti face cu partenerul tau, insa lipsa de inhibitii in spatele usilor inchise face minuni.
    Si ca sa iti raspund la intrebare: eu cred ca anumiti barbati se duc la curve fie pentru ca nu vor implicare (gen au partenera, dar stiu ca o amanta le-ar putea complica existenta), fie pentru ca ceea ce le ofera partenera e mult prea putin fata ceea ce isi doresc ei. Nu imi imaginez un barbat care PREFERA sa dea bani unei femei, pentru ceea ce ar putea primi moca de la femeia de langa el.
    ​Obstacles are what we see when we take our eyes off the goal.

GOLDEN FISH Avatarul lui ovas
    Data înscrierii
    Sep 2006
    Locație
    timisoara
    Posturi
    137

Implicit

ce va macina pe voi))
    in loc sa faceti un $ pe vreun site ceva....tz tz tz

curvele vor exista atata timp cat exista oameni prosti care dau bani pe ceva ce pot obtine gratis.
    chestia cu legalizarea e trecerea de la pestele infractor...la statul infractor...ambii le iau taxa de protectie curvelor.

hai la poker si lasati abureala:P

Pair
    Data înscrierii
    Feb 2006
    Posturi
    34

Implicit

cat de ciudat poate parea la prima vedere insa am remarcat ca exista persoane pentru care scopul principal in viata seamana cu ceva de genu .. ''inca o prospatura"" ,catalogat si adaugat la .. trofee, da frumos in agenda.

"curtezanele" ..au nascut, pierdut si castigat o armata de razboaie, ...
    ..asta spune multe..
    NU ?

Royal Flush Avatarul lui 10DARE
    Data înscrierii
    Jun 2005
    Locație
    Luam o pauza ...
    Posturi
    1,862

Awards Showcase

Implicit

cam ce a spus chucky:

eu cred ca anumiti barbati se duc la curve pentru ca nu vor implicare (gen au SOTIE(in general de ceva timp deja), si stiu ca o amanta le-ar putea complica existenta). Nu imi imaginez un barbat care PREFERA sa dea bani unei femei, pentru ceea ce ar putea primi moca de la femeia de langa el.
    asta fiind valabil pentru cei casatoriti, pentru cei necasatoriti nu vad motive pentru a apela la asa ceva, "vanatoarea" e prea frumoasa.
    Ultima modificare făcută de 10DARE; 21-10-2009 la 03:04 PM.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
    Luam o pauza, stay tuned, maybe will be continued .... ignore the schizo ...

Till I Collapse Avatarul lui MihaiV
    Data înscrierii
    Apr 2007
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    1,035

Implicit

Cand te ard outele nu mai stai de safari te duci direct la supermarket . Pentru cei insurati e mai usor .

Royal Flush Avatarul lui Cheloo
    Data înscrierii
    Jun 2007
    Locație
    arad
    Posturi
    1,652

Implicit

Citat Postat în original de DonLeo Vezi post
    cat de ciudat poate parea la prima vedere insa am remarcat ca exista persoane pentru care scopul principal in viata seamana cu ceva de genu .. ''inca o prospatura"" ,catalogat si adaugat la .. trofee, da frumos in agenda.

"curtezanele" ..au nascut, pierdut si castigat o armata de razboaie, ...
    ..asta spune multe..
    NU ?
    daca e pe $$$ nu prea mai e trofeu,nu?

Banned
    Data înscrierii
    Oct 2007
    Locație
    MagicFM
    Posturi
    1,681

Implicit

este daca pastrezi chitanta

+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Avem nevoie de tineon

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
Poker Online