Vreau sa-mi explice si mie cineva ce gaseste atractiv la curve? Daca ar fi sa aleg intre o saptamana de puscarie si sa f u t o curva, as face instacall pe puscarie. Am vazut de toate calitatile: de la curve de gara si pana la curve de fitze. Am si discutat cu unele, am avut si o amica, prostituata de lux.
Care e smecheria, de ce sunt atragatoare? Se imbraca urat, se machiaza urat, se comporta urat, sunt vulgare, au o lascivitate gretoasa si sunt false din cap pana in picioare.
Cum poate cineva sa puna botul la zambetele si ocheadele unei curve care face asta exclusiv ca sa-ti ia banu? Daca ultima femeie din lume ar fi asa o patzachina, m-as calugari.
Genul de femeie reprezentat de curve e acelasi: femeia fatala, misterioasa, senzuala, dominatoare - si toate imita stilul asta cu o imensa stangacie. In realitate sunt niste taranci debusolate si cretine, vulgare si plictisite la culme de meseria lor.
Peste tot costa 100. In Anglia de lire, in Bulgaria de leva, in State de dolari, in Romania de roni... cu cat e moneda mai slaba, cu atat e curva mai abjecta si murdara si degenerata.
Am auzit ca ar exista si supercurveturi de 4-500 sau chiar mii de dolari ora. Cunosc insa femei moca de o abilitate sexuala de neintrecut. Ce fac coardele alea scumpe in plus, inafara de faptul ca iti pun ceasul? Au cinci guri si 16 buci? Fac "vartejul clocotit" mai bine ca Mihaela? Zau daca inteleg. A! Sunt "culte" si curate! Mersi, cunosc o stâna intreaga de femei curate si culte, unele chiar inteligente foc. Si niciuna nu-mi cere 1500$ pe ora sa discut cu ea despre neokantianism.
Nedumeririle astea m-au strafulgerat pentru ca tocmai vazui un site cu webcamuri live. Numai stricate ordinare maimutarindu-se si ranjind la camera ca boul in conducta, si pentru care trebuie sa dai o palarie de bani ca sa le vezi "in privat", lol. Toate cu buze false (care arata oribil, parca le-a muscat o albina de gura) si cu baloanele alea de mamele din plastic cu care cred ca mai pot pacali pe cretinii de la spitalul de nebuni. Ce sa vad "pe privat"? Cum isi etaleaza kakatoarea in ecran? Bleah, bine ca nu s-a inventat vreun USB pentru transferat mirosuri.
Si apoi: suntem fiinte sociale. Fiecare are in telefon niste fete futacioase. De ce sa platesti o falsa de-aia, cand iti poti face treaba cu o persoana cunoscuta, verificata, aleasa de tine personal prin forta faptului ca o ai totusi in cercul de cunostinte?
Care e misterul existentei curvelor?

LinkBack URL
About LinkBacks
Răspunde cu citat

BTW sa le vezi pe alea de 100 de euro ce stiu sa faca
. Pentru cei insurati e mai usor
.