1. Rakeback pana la 60%

2. PokerHeaven VIP

3. NoiQ Poker 500 EUR Race

4. Coaching Gratuit

5. Exclusiv pentru membri

+ Răspuns la subiect
Pagina 2 din 28 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 40 din 549

Subiect: Forex

obs
    obs este conectat acum
    Peste Prajit Avatarul lui obs
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,005
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Citat Postat în original de dragoshelu Vezi post
    sper sa nu fie o intrebare cretina pentru bumerang, dar ... cum poti sa pierzi TOTI banii intr-o tranzactie? cumperi euro, dolari. si scad. cat poate sa scada? pierzi 10%, 20% (desi este exagerat). dar cum sa-i pierzi pe toti?
    In Forex trading, a small margin deposit can control a much larger total contract value. Leverage gives the trader the ability to make nice profits, and at the same time keep risk capital to a minimum. For example, Forex brokers offer 200 to 1 leverage, which means that a $50 dollar margin deposit would enable a trader to buy or sell $10,000 worth of currencies. Similarly, with $500 dollars, one could trade with $100,000 dollars and so on. But leverage is a double-edged sword. Without proper risk management, this high degree of leverage can lead to large losses as well as gains.

Si despre marimea relativa a sumelor investite:

An online currency trading (a “micro account”) may be opened with a couple hundred bucks. Do not laugh – micro accounts and its bigger cousin, the mini account, are both good ways to get your feet wet without drowning. For a micro account, we'd recommend at least $1,000 to start. For a mini account, we’d recommend at least $10,000 to start.
    Ultima modificare făcută de obs; 20-09-2009 la 01:32 AM.

Four of a Kind Avatarul lui Bumerang
    Data înscrierii
    Sep 2009
    Posturi
    420
    Mesaje blog
    5

Implicit Explicatia de baza a unui trade FOREX, Grafice

Citat Postat în original de obs Vezi post
    Cat la suta din traderii 'retail' sunt pe plus in mod constant si cu o rata de castig suficienta pentru a nu mai face si altceva?
    Traderi full-time adica. Destul de putini comparativi cu groata de newbies care incearca toate prostiile de indicatori din lume, Expert Advisors sau sfaturile unor oameni care nu se pricep. Unskilled and unaware of it, in caz ca ati auzit expresie

Rata promovata de succes este de doar 5%-10%. In schimb daca te uiti in cercurile unor mentori barosani, rata creste pana la 30% (estimez eu).

Cele mai mari probleme pe care le intampina traderii sunt:
    - lipsa de rabdare. Trebuie sa astepti destul de mult unele momente perfecte in care sa intri in piata, asta daca vrei sa ai rata de succes ridicata (voi exemplifica in zilele urmatoare cu grafice).
    - money management. De ce sa astepti un an cand poti sa o faci intr-o luna riscand de 12 ori mai mult? Doar ca daca pierzi in luna respectiva, o sa te agiti foarte tare si poate luna urmatoare risti si mai mult si spargi contul definitiv.
    - inovatia. Cea mai mare greseala care o fac toti incepatorii. Toti vor sa reinventeze roata, sa gaseasca ceva nou, o metoda noua. Si prin reinventarea rotii (care pana la urma nu o face cu nimic mai rotunda), incepatorii astia pierd multe luni, poate chiar ani, in care ar putea sa aprofundeze idei care sunt deja dovedite a fi profitabile.

Explicatia de baza a unui trade FOREX:

Consideram ca avem un cont forex de $5000, cu leverage de 100:1. Putem tranzactiona valuta in valoare de $500,000.
    Sa zicem ca EUR/USD este la 1.4501 (adica 1 EUR valoreaza 1,4501 USD). Din analiza graficului credem ca EUR va creste / USD va scadea => pretul paritatii EUR/USD va creste peste 1.4501.

Cu un risc de 2% din contul de $5k, adica $100, facem click pe Buy EUR/USD 0.1 loturi (10,000 unitati) la pretul de 1.4501. Tranzactia Buy EUR/USD inseamna Cumparare 10,000 EUR si in acelasi timp vanzare 14,501 USD.

Avem dreptate, EUR/USD creste pana la 1.4602, +101 de pipsi, asa va dati seama cum se calculeaza pipsii Inchidem tranzactia, adica vindem inapoi pe piata 10,000 EUR si cumparam 14,602 USD. Din toata tranzactia ramanem pe plus cu 101 USD. Noua balanta este de $5,101 USD. 2.02% profit net.

Ca sa va dati seama cum se sparge un cont dintr-un trade, multiplicati suma riscata de 50 de ori si profitul net tot de 50 de ori. Daca era pierdere contul era spart. Da...brokerii ne lasa sa riscam atat de mult...dar asta nu se face daca esti destept!

Grafice

Pe platforma de tranzactionare oferita de fiecare broker o sa gasiti mai multe tipuri de grafice: Bar, Candlestick, Line. Bar si Candlestick sunt cele care ofera cele mai multe informatii dintr-o singura privire si nu e mare diferenta intre ele. Daca va par complicate credeti-ma ca ochiul se obisnuieste incredibil de repede cu ele.

A bar chart is a graphic representation of the actions of prices using a vertical bar to connect the highest price during a specified period to the lowest price. The markets opening price will be displayed by a horizontal line that is on the left side of the chart and the closing price will be indicated by a horizontal line to the right side.
    Bumerang
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de Bumerang; 20-09-2009 la 03:26 AM.

Four of a Kind
    Data înscrierii
    Aug 2005
    Posturi
    558

Implicit

Cu un risc de 2% din contul de $5k, adica $100, facem click pe Buy EUR/USD 0.1 loturi (10,000 unitati) la pretul de 1.4501. Tranzactia Buy EUR/USD inseamna Cumparare 10,000 EUR si in acelasi timp vanzare 14,501 USD.

Avem dreptate, EUR/USD creste pana la 1.4602, +101 de pipsi, asa va dati seama cum se calculeaza pipsii Inchidem tranzactia, adica vindem inapoi pe piata 10,000 EUR si cumparam 14,602 USD. Din toata tranzactia ramanem pe plus cu 101 USD. Noua balanta este de $5,101 USD. 2.02% profit net.

Nu se pleaca de la -2 pipsi?
    Adika daca tu vrei cumperi la 1,4601 nu trebuie sa ajungi la 1,4604 sa ai profit?
    Oricum ar trebuii o sectiune aparte,ca e interesant.
    Si daca ne spui strategia ta ar fii bine.
    Mai bine zis iti pun si eu niste intrebari.
    Cand e bine sa intri in piata.
    De ce e bine sa intri atunci in piata.
    Cand e bine sa te retragi.
    De ce e bine sa te retragi atunci.
    Ce valuta joci si de ce.
    Ce esti day trader sau long trader.
    Ce instrumente folosesti,de ce le folosesti si daca vrei sa ne inveti si pe noi cum se foloseste.
    Ce broker sa alegem,care i'a cel mai putin (la poker e rake)aici sunt pips sau % din castig.
    Daca iei in considerare ce se intampla in lume(daca crezi ca ele misca piata) si daca da pe ce site ,forum te uiti dupa aceste lucruri.
    Daca exista cursuri live in europa si daca da unde.
    .......
    P.S:daca o sa imi mai vina intrebari o sa iti mai zic.

daca e cineva aici care investeste la bursa din america sa deschida un thread.
    Ultima modificare făcută de tzompu; 20-09-2009 la 04:31 AM.

old nick: Ruksandra Avatarul lui Jerusalem
    Data înscrierii
    Jul 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    518

Implicit

Iti proceseaza tranzactia garantat 100% la pretul afisat in momentul in care apesi click pe buy ?

Data înscrierii
    Sep 2009
    Posturi
    420
    Mesaje blog
    5

Implicit

Citat Postat în original de Ruksandra Vezi post
    Iti proceseaza tranzactia garantat 100% la pretul afisat in momentul in care apesi click pe buy ?
    Nu si in timpul stirilor importante, cand toata lumea se agita sa speculeze directia pe baza unor stiri proaspete.

Ai dreptate tzompu, pleci de la minus din start, din cauza spreadului de la broker. Majoritatea brokerilor nu au comisioane de tranzactie, dar tot trebuie sa platesti diferenta dintre pretul de cumparare si pretul de vanzare al unei perechi.
    Spreadul variaza de la 1 la 8 pipsi pentru perechile majore, cel mai mare fiind la GBP/JPY. Perechile exotice au spread si mai mare. Imi cer scuze ca am simplificat exemplul fara spread, dar mi s-a parut mai simplu de inteles asa. Dar ai dreptate.

Strategia mea este analiza graficului si a actiunii pretului (price action). Ca sa imi citez mentorul: "pot sa iti scriu pe o singura pagina ce, cum si cand fac". Dar aproape sigur nu o sa te ajute la fel de mult ca si cateva sute de exemple concrete de setupuri. Oricum daca vrei o sa scriu si pagina aia maine dupa ce mai trece efectul berii

Ce instrumente folosesti,de ce il folosesti si daca vrei sa ne inveti si pe noi cum se foloseste?
    Folosesc:
    1. Regula oricarui trend pozitiv: pretul se misca predominant in sus (de obicei in zig-zag) facand maxime tot mai mari si minime tot mai mari. Minime tot mai joase si maxime tot mai joase pentru trend negativ. Cand minimele unui trend pozitiv cedeaza, atentie mare poate se schimba trendul / cand maximele unui trend negativ cedeaza, atentie mare poate se schimba trendul.
    2. Folosesc un indicator de baza, Media de pret de pe ultimele 200 de unitati de timp. 200 SMA (200 Simple Moving Average). Cand pretul este deasupra acesteia, consider trendul predominant pozitiv iar sub aceasta predominant negativ. Evident traduiesc predominant in directia trendului!
    3. Price action patterns. Formatii de bare sau chiar bare cu o anumita forma care sugereaza anumite lucruri. Au rata foarte mare de succes (~80% sau chiar mai mult) daca stii sa le alegi, dupa forma si locatia lor pe grafic. Primul graficul atasat mai jos este Daily, fiecare bara reprezinta o zi. Cand apare un pattern pe graficul zilnic, ne putem astepta la miscari de minim 200 de pipsi in cele mai multe cazuri. Chiar daca pastram raportul de risc:rasplata de 1:1, rata de succes ridicata aduce un profit foarte mare pe termen lung daca ne alegem bine setupurile.
    - Pin bar: vine de la Pinnochio, este o bara cu 'nasul lung' (cu cat este mai lung cu atat mai bine), are pretul de deschidere si cel de inchidere la nivele apropiate. Cand apare la sfarsitul unei miscari mari sugereaza o posibila intoarcere a pretului.
    - Bullish Outside Engulfing Bar: depaseste minimul si maximul zilei precedente, iar pretul de inchidere al barei este mai mare decat pretul de deschidere&inchidere al zilei precedente.
    - Bearish Outside Engulfing Bar: depaseste minimul si maximul zilei precedente, iar pretul de inchidere al barei este mai mic decat pretul de deschidere&inchidere al zilei precedente.
    Preferatele mele. Confirmarea unui setup de price action vine cand urmatoarea bara sparge peste minimul/maximul barei de semnal doar cand acesta este in directia sugerata.

Personal tranzactionez perechile principale si anume: EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY, EUR/JPY, GBP/JPY deoarece sunt printre cele mai populare - volum de tranzactionare mare, nu sunt haotice atat de des ca si RON/USD de exemplu

Amandoua, si day trader si long term trader (pastrez pozitii pana la 1-2 saptamani).

Ce broker sa alegem,care i'a cel mai putin (la poker e rake)aici sunt pips sau % din castig?
    Diferenta intre spreadul dintre brokeri este de obicei de 1 pip. O sa discut despre brokeri in alt post.

Daca exista cursuri live in europa si daca da unde?
    Poti sa cauti pe google. Nu am auzit cuvinte de lauda pentru cursurile live in general, numai de la newbies, dar nu le inteleg costul foarte ridicat de obicei, pentru ca 99% din informatiile pe care le ofera sunt gratuite si nici nu se chinuie sa le explice prea grozav.

Daca iei in considerare ce se intampla in lume(daca crezi ca ele misca piata) si daca da pe ce site, forum te uiti dupa aceste lucruri?
    Nu sunt un trader fundamental, dar poti sa tii pasul cu stirile si anunturile pe bloomberg.com si forexnews.com de exemplu.
    Imagini atașate Imagini atașate

Straight flush Avatarul lui CrazyMaxX
    Data înscrierii
    Jan 2007
    Locație
    Ro
    Posturi
    646
    Mesaje blog
    2

Implicit

tu tii cont,sau mai bine spus daca au vreo importanta sau legatura cu raportul dintre valute, modificarile majore la pretul barilului de petrol, aur etc. sau evenimentele politice importante?
    Ultima modificare făcută de CrazyMaxX; 20-09-2009 la 05:56 AM.
    The greatest barrier to success is the fear of failure

Data înscrierii
    Sep 2009
    Posturi
    420
    Mesaje blog
    5

Implicit

Mai stau cu ochii si pe aur si petrol, dar o fac doar ca sa caut oportunitati grozave din an in Paste. Corelatiile dintre devalorizari, petrol, pretul aurului si crizele economice le fac automat in cap dupa atata timp de trading...

...dar ca si incepator nu trebuie sa te complici. Trebuie sa pastrezi totul cat mai simplu, eficient si natural pentru tine.

Daca amesteci analiza tehnica cu stirile numai in kkt ajungi. O zic din experienta. Analiza tehnica e un lucru clar, poti sa ii zici o stiinta exacta, pentru ca lucrurile care functioneaza culmea nu s-au schimbat de zeci de ani, contrar opiniei multor asa zisi experti. Iar analiza fundamentala este bazata foarte mult si pe stiri si declaratii ale oficialilor, care numai exacte nu sunt. Majoritatea sunt minciuni si manipulare in masa, imho. Cand americanii se lauda si ei ca au iesit din criza, USD scade din nou. Te gandesti ca trebuia sa fie invers, dar nu e chiar asa. Cand rapoartele de somaj si vanzari de case erau la pamant, dolarul se intarea din cauza manipularilor de pret.

Crede-ma, keep it simple...

PS: mama cat am putut sa mai scriu astazi

Four of a Kind
    Data înscrierii
    Aug 2005
    Posturi
    558

Implicit

Nu ai de ce sa iti ceri scuze ca ai simplificat exemplu,eu am punctat cu gandu ca o sa explici si chestia asta.
    Sunt recunoscator ca ai depus efort pentru noi si cred ca zic in numele tuturor ca apreciem ce faci si iti multumim.
    Mai am inca cateva chestii si dupaia ma opresc.
    M-am uitat pe site-ul babypips si din cate am vazut acolo e cam tot ce ai nevoie ca sa incepi.
    Daca nu e asa,daca mai e teorie ce nu apare acolo dar tu o sti si sti ca este folositoare ,daca ai putea ne zi cum si de unde le'ai invatat,daca sunt de la mentoru tau sau din experienta poate poti sa ne-o spui daca sunt de undeva poate poti sa ne indrumi cum ai facut mai devreme.
    Iar daca temin tot din babypips si ce o sa mai zici tu ca mai trebuie sa stim,mai e ceva de invatat sau de acolo trebuie experienta?.
    Adika vreau sa fac plan cum sa incep.
    1)Teorie
    2)bani virtual
    3)bani reali.
    Cat timp imi trebuie pentru toate.
    In cat timp pot invata toata teoria
    Cat timp imi trebuie sa vad daca sunt constant pe bani virtuali si inteleg tot din teorie si aplic cum trebuie.
    As vrea de anu viitor in spetembrie sa ma apuc crezi ca pana atunci voi reusi sa invat tot din teorie si sa vad daca sunt constant pe bani virtuali sau trebuie mai mult?.
    P.S:Scuze ca subliniez inca o data dar daca poti sa ne dai toata teoria care o sti tu plus teorie de care ai auzit dar nu o aplici sau nu ai vrut sa o inveti pentru ca deja ai stilu tau dar ai auzit de la altii ca o folosesc.
    Ms mult.
    Dupa parerea tare care e cel mai bun site de brokeraj.
    Ultima modificare făcută de tzompu; 20-09-2009 la 09:07 AM.

Flush Avatarul lui roma4ever
    Data înscrierii
    May 2005
    Locație
    Braila/Bucuresti
    Posturi
    201

Implicit

@bumerang

in exemplul tau cred ca mai trebuia sa povestesti si de Take Profit (TP) si Stop Loss (SL) fiind cea mai importanta parte din bankroll management nu?

si te intreb si eu acum, de obicei pui TP si SL in functie de fiecare tranzactie? sau ai un nr predefinit?

obs
    obs este conectat acum
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,005
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Citat Postat în original de Bumerang Vezi post
    mama cat am putut sa mai scriu astazi
    Nici gand, ai scris foarte putin.
    Mersi de informatiile nepretuite si nimic nu va fi prea mult. M-am apucat deja de 'babypips'; ce o sa-mi ramana neclar o sa te intreb aici.
    De exemplu: acolo spune sa nu dam crezare extremistilor care nu imbina analizele si ca folosind doar analiza tehnica ori numai pe cea fundamentala e gresit. Asa e?

Apoi, o intrebare: analiza tehnica poate include elemente din analiza fundamentala daca sunt procesate de o retea neurala.
    De exemplu: chiar daca apar stiri care manipuleaza, cand acestea insa se repeta des intr-o epoca lunga, incep sa devina semnale pentru un anumit tip de trend - si reteaua se prinde). Sau: O retea neurala poate insera in lista de parametri o multime de grafice: aur, petrol, politica, whatever, fiecare cu o anumita pondere in generarea trendului FX.
    Ai auzit de asa ceva, se foloseste?
    Eu am facut candva niste simulari pe o retea demo unde inseram diverse variabile si estimam consumul de electricitate intr-un oras, nu am mers mai departe dar banuiesc ca o retea buna (am auzit ca sunt multe tepe) poate face surprize teribile.

Un eveniment global important si cu implicatii evidente (cum ar fi 9-11) e un semn clar ca trebuie sa vinzi/cumperi ceva anume? (de ex sa vinzi dolarii dupa 9-11) Daca da, si daca 95% din Forex speculeaza, nu pica exagerat dolarul? Ce-l determina sa reziste unei presiuni bearish exagerate? (au fost razboiul din Irak si Afganistan semnale pentru cumparare la USD?)

Data înscrierii
    Sep 2009
    Posturi
    420
    Mesaje blog
    5

Implicit

Doar un raspuns rapid pentru obs si revin diseara cu mai multe posturi.

Baietii de pe babypips sunt mai buni la oferit informatii/cunostinte de baza despre forex decat la traduit practic. Poate ca eu sunt putin extremist, dar sincer nu cunosc traderi fundamentali profitabili constant sau care macar sa se apropie la performanta de expertii in analiza tehnica.

Cateodata stirile au efectul dorit, alta data este total pe invers. Se poate analiza pe grafic in trecut ce efecte au avut anumite evenimente importante.

Un eveniment global important si cu implicatii evidente (cum ar fi 9-11) e un semn clar ca trebuie sa vinzi/cumperi ceva anume?
    Da, un eveniment ca si 9-11 implica cresterea pretului petrolului care inseamna devalorizarea dolarului (americanii fiind foarte dependenti de petrol). Dupa 9-11 eu am sugerat la toti cunoscutii sa cumpere aur pe termen lung, mai ales dupa ce pretul a trecut de 300 USD uncia.

Revin diseara...
    Bumerang

Five of a Kind Avatarul lui Iverson[3]
    Data înscrierii
    Apr 2007
    Locație
    Bucuresti.
    Posturi
    495
    Mesaje blog
    6

Implicit

Domeniul pare interesant si este foarte atractiv. Dar se pare ca este mult mai greu decat la poker si din ce am inteles doar 5% din cei care fac asta sunt profitabili pe termen lung. E doar o parere pe care mi-am format-o dupa 30min de citit pe net...

james16 Chart Thread @ Forex Factory
    Ultima modificare făcută de sever; 20-09-2009 la 05:50 PM.
    Q: can u beat nl25?
    A from Phil Ivey: who is that?

obs
    obs este conectat acum
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,005
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

5% mi se pare o plaja foarte generoasa. La urma urmei suntem oameni destepti. Am o multime de amici care la teste de IQ intra in primii 1% dupa 300 de rachiu.

Data înscrierii
    Sep 2009
    Posturi
    420
    Mesaje blog
    5

Implicit

Citat Postat în original de Iverson[3] Vezi post
    Exact la threadul lui James16 urma sa ajung astazi daca tot am inceput sa descriu Price Action patterns - Pin Bars etc.

Este un thread destul de lung, +2900 de pagini, dar este unul din putinele locuri de pe internet unde poti sa gasesti informatii reale, testate si gratuite. Eu o sa continui aproximativ in aceeasi directie in acest thread daca o sa se mentina interesul, dar si cu propriile mele idei de trading, observatii si pareri, care zic eu sunt foarte precise.

Bumerang

obs
    obs este conectat acum
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,005
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

2900 de pagini e descurajant... Ar trebui un ghid cu posturile de citit.

Data înscrierii
    Sep 2009
    Posturi
    420
    Mesaje blog
    5

Implicit

Da, este foarte descurajant dar totusi inveti meserie de la un expert intr-un ritm foarte accelerat in felul asta.

O sa caut zilele astea un post care contine linkuri catre postarile principale si cateva .pdf-uri cu rezumate despre price action.

Momentan sunt ocupat cu alte treburi dar incerc sa revin mai tarziu sa mai postez una alta.

Buh bye!

Flush
    Data înscrierii
    May 2009
    Posturi
    241

Implicit

Pai ca o incurajare poate ne spui si noua ce ai facut in ultimii 3 ani . Ce rata medie de profit ai avut , daca au fost luni intregi in care ai scazut , daca traiesti doar din asta sau mai faci si alceva . Pe mine nu ma deranjeaza sa citesc 2000 de pagini dar am nevoie de incurajare ,de un exemplu .Pokerul ne-a invatat despre importanta bankroll management-ului , despre inevitabilele downswing-uri dar am avut , eu cel putin , in fata ochilor niste oameni care au reusit sa castige bani .

Data înscrierii
    Sep 2009
    Posturi
    420
    Mesaje blog
    5

Implicit

Nu stiu ce exemplu as putea sa fiu eu pentru tine, pentru ca nu sunt dispus sa imi fac reclama atat de tare sau sa ma laud.

Totusi:
    ROI de peste 100% (nu zic cat exact, dar procentul minim de 100% este de ajuns ca sa iti faci o parere de posibilitati pe termen lung, asa-i?) in fiecare an de cand am inteles principiile dupa care sa lucrez si de cand am renuntat sa experimentez prostii sau sa reinventez roata dupa idei aiurea, fie ele ale mele sau ale altor traderi.
    Perioada de "seceta" pe piata se intampla aproape in fiecare an, perioada in care este mai riscant sa traduiesti, sau nu sunt setupuri evidente. Perioadele de seceta (ocazional de minusuri mici de 2-10% din balanta) sunt urmate de perioade volatile, pline de activitate, in care fac de minim 3 ori media lunara de profit.

Personal traiesc din speculatii valutare, unele investitii si alte proiecte secundare, eu le zic hobby-uri, dar tot business sunt intr-o anumita masura. Din speculatii valutare m-am ridicat.

Nu pot sa iti ofer prea multe detalii, si nu cunosc nici un trader reputabil care sa iti ofere detalii cu amanuntul despre cat face, cat risca si unde face. Detalii mult prea personale as zice eu, dar poate asa am invatat si eu sa fiu de la mentorul meu.

Pot sa iti spun ca sunt un trader foarte bun si ca te pot indruma pe o cale mult mai scurta, usoara si mai putin dureroasa decat daca ai fi pe cont propriu si ai incerca sa inveti citind aleatoriu pe forumuri despre strategii, indicatori si alte prostii sau chiar daca ai cheltui de la 10k-20k in sus pe carti, cursuri si seminarii de specialitate din toata lumea.

Flush
    Data înscrierii
    May 2009
    Posturi
    241

Implicit

O sa ma pun o luna pe citit si apoi o sa-mi dechid un cont demo . Deocamdata din nefericire nu avem ce sa discutam pentru ca nu am notiunile de baza si probabil ai vorbi in chineza pentru mine .

obs
    obs este conectat acum
    Data înscrierii
    Apr 2006
    Locație
    Bucuresti
    Posturi
    8,005
    Mesaje blog
    65

Awards Showcase

Implicit

Sa fii sanatos, spor la treaba si sa mai postezi peste o luna. Imi amintesti de bancul ala: "Ati venit pentru angajare?" "Da, sa va spun sa nu va bazati pe mine."
    Pana atunci pe mine nu ma deranjeaza sa ascult "chineza" lui Bumerang.

+ Răspuns la subiect
Pagina 2 din 28 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Avem nevoie de tineon

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
Poker Online